Førsteholdet

Truppen mod Legia Warszawa

André Rømer kan gøre comeback, Henrik Dalsgaard er tilbage, og Adam Gabriel er med for første gang. Se alle 23 udtagede spillere til aftenens Europa-brag her.

24/08/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Kl. 20.00 går det løs, når FC Midtjylland får besøg af polske Legia Warszawa i playoffrunden af Conference League-kvalifikationen. Midtjyderne jagter et godt udgangspunkt, inden turen går til Polen i næste uge.

Forud for opgøret har Thomas Thomasberg og resten af trænerteamet udtaget 23 spillere, hvoriblandt André Rømer for første gang figurerer efter skiftet fra Elfsborg tidligere på sommeren. Også Henrik Dalsgaard er tilbage efter skade, mens nyerhvervede Adam Gabriel kan få debut.

Sverrir Ingi Ingason og Cho Gue-sung er fortsat ude med skader, der begge forventes at være kortvarige. De to profiler kan muligvis nå at komme i spil før landsholdspausen om under to uger.

Truppen

1. Jonas Lössl
2. André Rømer
4. Stefan Gartenmann
5. Emiliano Martínez
8. Kristoffer Olsson
13. Adam Gabriel
14. Henrik Dalsgaard
17. Franculino Djú
18. Edward Chilufya
24. Oliver Sørensen
25. Iver Fossum
26. Pablo Ortiz
29. Paulinho
33. Mikel Gogorza
35. Charles
37. Armin Gigovic
38. Marrony
44. Nikolas Dyhr
50. Martin Fraisl
58. Aral Simsir
73. Juninho
74. Júnior Brumado
90. Oscar Hedvall

Bach Bak mødte Legia i 2015: For dem er fodbold en religion

Støt holdet på MCH Arena

Der er fortsat ledige pladser til torsdagens playoffkamp mod Legia Warszawa. Holdet har oplevet fantastisk støtte hidtil i sæsonen, og vi håber, at så mange som muligt har lyst til igen at møde op og hjælpe holdet på vej mod en historisk vigtig sejr.

Billetinfo FCM v Legia