Førsteholdet

Truppen mod OB

Søndag venter OB på MCH Arena, og trænerteamet har udtaget 20 mand forud for opgøret.

24/09/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Søndag aften skal der hentes tre point. OB, der i seneste møde de to mandskaber imellem blev sendt hjem med 4-2 på mål af blandt andre Oliver Sørensen og Aral Simsir, gæster MCH Arena.

Til opgøret er Sverrir Ingi Ingason og Oliver Sørensen tilbage i truppen, mens Emiliano Martinez, Kristoffer Olsson og Joel Andersson fortsat sidder ude med skader. Lee Han-beom er til Asian Games med Sydkorea U23.

Optaktsartikler og statistik: Kampprogram til FCM v OB

Truppen

1. Jonas Lössl
2. André Rømer
9. Ola Brynhildsen
10. Cho Gue-sung
11. Darío Osorio
13. Adam Gabriel
14. Henrik Dalsgaard
15. Sverrir Ingi Ingason
17. Franculino Djú
22. Mads Bech Sørensen
24. Oliver Sørensen
25. Iver Fossum
29. Paulinho
35. Charles
37. Armin Gigovic
38. Marrony
44. Nikolas Dyhr
50. Martin Fraisl
58. Aral Simsir
73. Juninho

‘Farlige Francu’ med syv mål i otte kampe

Veteran Match 2023

For tredje gang er FC Midtjylland – i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund – med til at hylde og støtte de danske soldaterveteraner samt deres familier, som til søndagens kamp mod OB bliver inviteret gratis til fodbold i Herning.

I år er tæt på 100 veteraner tilmeldt, og det er ny rekord. På kampdagen vil FC Midtjylland-spillertrøjerne være prydet af det officielle Veteran Match-logo, ligesom logoet kan bemærkes både på og udenfor stadion.

– Vi ønsker at være med til at sige tak til de danske soldater på en altid sympatisk dag. Vi har i forvejen FCM Samfund, hvor vi hjælper mennesker, der går igennem en svær tid. På samme måde er der hos nogle soldaterveteraner tale om mennesker, som skal finde en ny mening med livet. I FC Midtjylland er der ingen tvivl om, at det er noget, vi ønsker at støtte op om, fortæller marketing- og supportdirektør i FCM, Preben Rokkjær.

Søndagens kamptrøjer vil blive sat på auktion via matchwornshirt.com umiddelbart efter, startfløjtet har lydt, og her er det muligt at byde på de trøjer, som falder i din smag. Pengene går ubeskåret til DIF Soldaterprojekts godt 50 landsdækkende idrætstilbud til skadede veteraner.

Skaf adgang til aftenens opgør