Førsteholdet

Thomasberg: Ikke godt nok

Klar tale fra Thomas Thomasberg oven på 3-2-nederlaget til Sønderjyske.

20/10/24
Christian Rothausen
Foto: Alamy

– Vi så dårlige ud som hold. Vores boldomgang var langsom, vores agressivitet og presspil var for dårligt, og vi endte med at skulle forsvare for mange situationer i vores egen ende, fortæller Thomas Thomasberg efter søndagens nederlag i Haderslev og fortsætter:

– For mig handler det særligt om en kollektiv 1. halvleg, hvor kvaliteten og intensiteten simpelthen ikke var god nok. Efter pausen spillede vi, som jeg forventer, hvor vi også vil få et resultat med, hvis vi gør sådan over 90 minutter. At de ender med at score to mål efter pausen, tager jeg mere som et udtryk for manglende dygtighed i nogle enkeltstående situationer, som vi kunne have undgået.

– Når vi går ud på banen, skal der spilles med større intensitet både med og uden bold, og det fik vi også fortalt spillerne i pausen, og det bliver også et fokuspunkt her efter kampen. Mod både Viborg og Randers – andre gange hvor vi også kom bagud – fik vi den spillemæssige start, vi gerne ville have, men i dag er det ikke tilfældet. Vi producerer alt for lidt og indkasserer for meget ned mod os selv.

– Nu er vi lige (med FCK i toppen af 3F Superliga, red.), og vi havde et bedre udgangspunkt for to kampe siden. Vi skal ud og sætte tre point på tavlen i de kommende runder, for det er det, der rykker noget i tabellen.

– Vi skal have fundet det frem, vi har vist tidligere i sæsonen og i foråret, hvor vi har været svære at slå og ikke tabt fodboldkampe. Vi har en dygtig trup – det har vi vist over en lang periode, og det skal vi vise igen i den periode, der kommer, siger Thomas Thomasberg.

Der er mulighed for revanche allerede på torsdag, når Union Saint-Gilloise gæster MCH Arena i Europa League. Dernæst er AGF modstanderen, også på hjemmebane, om præcis en uge i 3F Superliga.