Akademiets weekend: Fuldt udbytte i Odense

To et-måls-sejre resulterede i, at både U19 og U17 kunne rejse hjemad fra en svær udebane med maksimumpoint.

21/10/24
Jesper Hvid

OB U19 3-4 FC Midtjylland U19 (1-1)

29’ 1-0 Julius Berthel Askou Harvey
34’ 1-1 Sofus Johannesen
53’ 1-2 Julius Emefile
64’ 2-2 Elvar Örn Guðmundsson Petersen
66’ 2-3 Nicolaj Tornvig
80’ 2-4 Sebastian Lodberg
88’ 3-4 Mads Riis Abrahamsen

FCM XI: Liam Selin, Mathis Konradsen, Bilal Konteh, Gustav Bjerge, Egill Orri Arnarsson (57’ William Kold Jensen), Sofus Johannesen, James Arinze (37’ Christian Jørgensen), Daris Catak, Mikel Gogorza (46’ Julius Emefile), Nicolaj Tornvig (79’ Musiliu Odekunle), Sebastian Lodberg.

Efter den netop overståede landsholdspause var de to akademimandskaber igen på jagt efter point i ligaen.

U19-drengene tyvstartede på weekenden og spillede deres kamp allerede fredag aften mod OB på udebane.

Hjemmeholdet kom først på måltavlen, men ti minutter inden pausen reducerede Sofus Johannesen til 1-1.

2. halvleg startede godt for gæsterne, der kunne bringe sig foran på en Julius Emefile-scoring. Efter en times spil reducerede fynboerne, som dog igen kom bagud bare to minutter efter, da Nicolaj Tornvig scorede sit tredje ligamål denne sæson.

Med ti minutter igen udbyggede Sebastian Lodberg til 2-4, og kun en sen OB-reducering kunne pynte på resultatet.

Tredje sejr på stribe for U19-mandskabet, der i denne uge tager hul på UEFA Youth League, når man rejser til Luxembourg for at møde Progrés Niederkorn den 23. oktober kl. 19.00.

Følg det ældste akademiholds europæiske eventyr her på fcm.dk og ligeledes akademiets Facebook-side, hvor der løbende opdateres på midtjydernes internationale udebanetur.

OB U17 2-3 FC Midtjylland U17 (1-0)

39’ 1-0 Andreas Knudsen
46’ 1-1 James Alphinas
53’ 2-1 Lucas Bryde Bolvinkel
57’ 2-2 Malik Pimpong
60’ 2-3 Frederik Bunten

FCM XI: Sigurdur Jökull Ingvason, Magne Norn (85’ Benjamin Mujkanovic), Lau Overgaard, Elias Bilali, William Kold Jensen (62’ Lukas Nielsen), Frederik Vestergaard, August Emil Skyttehave Rytter (62’ Noah Kjer,) Frederik Bunten, James Alphinas (85’ Tobias Agger), Malik Pimpong, Alberto Velásquez.

Om lørdagen var det U17-holdets tur til at møde de blå- og hvidstribede fra Odense.

1. halvleg endte 1-0 til hjemmeholdet, men de næstældste akademister kom stærkt ud fra pausen, og James Alphinas reducerede hurtigt til 1-1.

Dog formåede OB at svare igen kort tid efter, men det skræmte ikke gæsterne, der gav svar på tiltale, og via mål fra Malik Pimpong og Frederik Bunten vendte opgøret på hovedet.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og dermed kunne de midtjyske drenge rejse tilbage til Jylland med tre point i bagagen.

Næste kamp for U17-mandskabet er lørdag den 26. oktober, hvor man på hjemmebane spiller mod Esbjerg. Der er kampstart kl. 12.30.

Opgøret kan ses på akademiets YouTube-kanal, hvor samtlige hjemmekampe for både U19 og U17 streames.