Førsteholdet

FC Midtjyllands mulige modstandere i playoff-runden

Mandag kl. 12.00 er der lodtrækning til playoff-runden i kvalifikationen til Champions League. Få her et overblik over de mulige modstandere, som venter, såfremt FCM slår PSV ud i 3. runde.

02/08/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

Med sejren over Celtic er FC Midtjylland som bekendt videre til 3. runde i Champions League-kvalifikationen.

Her venter der et dobbeltopgør mod hollandske PSV Eindhoven de kommende to tirsdage.

Allerede før 3. runde afvikles, er der lodtrækning til playoff-runden i kvalifikation. De hold, som vinder i playoff-runden, sikrer sig en plads i gruppespillet i Champions League.

Lodtrækningen finder som altid sted i UEFA’s hovedkvarter i Nyon, og den kan streames direkte på UEFA’s hjemmeside i dag kl. 12.00.

Mulige modstandere

Hvis det lykkes FCM at slå PSV ud i 3. runde, venter der endnu et stærkt hold, som skal besejres for at kvalificere sig til Champions League.

Vinderen af FCM og PSV skal møde vinderen af et af følgende opgør:

  • Spartak Moskva – Benfica
  • Genk – Shakhtar Donetsk

Den mulige playoff-runde i kvalifikationen afvikles den 17./18. august med returopgør den 24./25. august.

Vi opdaterer naturligvis vores platforme med eventuelle spilletidspunkter og information om billetter til den afgørende playoff-kamp.

Europa League-gruppespil sikret

Først gælder det altså 3. runde, hvor FCM møder PSV i morgen tirsdag, og der er returkamp i Herning tirsdag den 10. august kl. 20.00.

Hvis det ikke lykkes at avancere mod PSV Eindhoven, ryger FC Midtjylland i gruppespillet i Europa League. Det samme gør sig gældende, hvis FCM skulle ryge ud i playoff-runden.

Drømmen om endnu en tur i det forjættede land lever dog fortsat, og uanset om gruppespillet bliver Champions League eller Europa League, venter der med garanti store oplevelser på MCH Arena i efteråret.