Førsteholdet

Truppen mod PSV

Returopgøret mod PSV Eindhoven i Champions League-kvalifikationen står for døren. Få overblikket over truppen her.

10/08/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

For en uge siden blev det 3-0 til PSV i det første møde i Holland. Nu gælder det returkampen på MCH Arena, hvor FC Midtjylland skal jagte chancen for at holde liv i drømmen om et nyt gruppespil i Champions League.

Siden da har begge mandskaber været i national aktion. FCM vandt 4-1 over Vejle i den danske liga, mens PSV viste deres høje niveau i den hollandske Super Cup, hvor de bankede Ajax med hele 4-0.

Et avancement kræver i første omgang som minimum en sejr på tre mål, som vil sende kampen i forlænget spilletid. Reglen om udebanemål gælder ikke længere i UEFA-regi.

Hvis det lykkes at slå PSV ud, venter vinderen af Spartak Moskva og Benfica i playoff-runden i CL-kvalifikationen. Et samlet nederlag vil sende FCM direkte i gruppespillet i Europa League.

Bliv klogere på Bo Henriksens tilgang til kampen, hvor han understreger vigtigheden af et positivt mindset.

Optakt: Positivt mindset før returkampen

Truppen

1. Jonas Lössl
2. Dion Cools
6. Joel Andersson
10. Evander
11. Awer Mabil
16. Elias Olafsson
20. Rasmus Nicolaisen
29. Paulinho
30. Jared Thompson
35. Charles
36. Anders Dreyer
37. Raphael Onyedika
39. Victor Torp
44. Nikolas Dyhr
45. Gustav Isaksen
48. Mads Hansen
53. Victor Lind
54. Oscar Fraulo
74. Junior Brumado

Daniel Høegh, Henrik Dalsgaard, Mikael Anderson, Pione Sisto og Nicolas Madsen er fortsat i corona-karantæne, mens Juninho afsoner den tredje af i alt seks karantænedage, som er blevet overført fra Brasilien. Erik Sviatchenko er ude grundet skadesrisiko som følge af det tætte kampprogram.

Følg FC Midtjylland – PSV Eindhoven

Der er kampstart i Herning kl. 20.00, og du har mulighed for at sikre dig din plads på MCH Arena, hvor der fortsat er ledige billetter.

Hvis du vil se kampen på TV, er det på TV3+ eller Viaplay, og du kan også følge kampen i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Europa League
onsdag 25/9 kl. 21:00
FC Midtjylland FCM
TSG Hoffenheim HOF
MCH Arena
Se program og køb billet