Førsteholdet

Startopstillingen mod PSV

Bo Henriksen og trænerteamet har sat navn på de 11 startende FCM'ere i returopgøret mod PSV.

10/08/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

Om en times tid går det løs mod PSV Eindhoven på MCH Arena, hvor FC Midtjylland skal forsøge at indhente den 3-0-føring, som PSV har efter den første kamp i Holland.

Varm op til returopgøret med Bo Henriksen, som giver sine tanker forud for kampen mod PSV, som i weekenden viste klassen i den hollandske Super Cup, hvor de slog Ajax 4-1. FCM har også været i aktion siden kampen i Holland. Her blev det til en overbevisende 4-1-sejr hjemme mod Vejle.

Bo Henriksen: Positivt mindset før returkampen

Start XI

Jonas Lössl, Dion Cools, Rasmus Nicolaisen, Paulinho, Joel Andersson, Nikolas Dyhr, Raphael Onyedika, Evander, Anders Dreyer, Awer Mabil, Junior Brumado.

Bænken

Elias Olafsson, Jared Thompson, Charles, Victor Torp, Oscar Fraulo, Gustav Isaksen, Victor Lind, Mads Hansen.

Følg FC Midtjylland – PSV Eindhoven

Opgøret sparkes i gang kl. 20.00. Hvis du ikke har billet til MCH Arena, kan opgøret ses direkte på TV3+ og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Under kampen kan det anbefales at følge med i matchcentret i FCM-appen og på fcm.dk. Det er en glimrende måde at få mere indsigt i kampen uanset, om du er på stadion eller hjemme. Her kan der bl.a. ses xG-værdier på alle afslutninger samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere og meget mere statistik.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play