Førsteholdet

Henrik Jensen: Vi er glade for comebacket

Assistenttræneren roser holdet for anden halvleg, hvor FCM vendte 0-2 til 2-2 mod FC Nordsjælland, men han erkender, at der skal evalueres på præstationen i de første 45 minutter.

17/10/21
Jens Risom

Der var blandede følelser i FCM-lejren efter søndagens 2-2-kamp mod FC Nordsjælland i Farum. Måltavlen viste 2-0 til hjemmeholdet i pausen efter 45 minutter, hvor FC Midtjylland slet ikke kom i gang.

Assistenttræner Henrik Jensen var selvsagt ærgerlig over den dårlige indledning på kampen.

– I første halvleg præsterede vi langt under niveau. Vi lavede mange fejl og havde svært ved at sætte tingene sammen. I alle spillets faser præsterede vi ikke det, som vi forventer af hinanden, medgiver Henrik Jensen.

Den dårlige første halvleg blev afløst af en god periode i starten af anden halvleg, hvor FCM scorede to mål på et kvarter.

– I anden halvleg så det anderledes ud, og det var næsten som at se et nyt hold. Vi var langt mere dynamiske i vores spil, og vi fik skabt mange flere chancer og kom jo også hurtigt tilbage med to fine scoringer, forklarer Henrik Jensen.

I pausen foretog trænerteamet tre udskiftninger, og de var med til at forbedre udtrykket hos FCM. Junior Brumado og Victor Lind stod for de to midtjyske scoringer, og flere gange var det også tæt på at blive 3-2.

– Med lidt mere skarphed kunne vi godt have scoret til 3-2 også. Vi var farlige og tilspillede os de chancer, man kan forvente i en halvleg, og det vidner om en godkendt indsats i de sidste 45 minutter. De spillere, som blev skiftet ind, var med til at løfte holdet, siger Henrik Jensen.

FC Midtjylland topper fortsat 3F Superliga på trods af pointtabet, som var første gang i fem ligakampe, at holdet gik fra banen uden sejr.

– Vi er glade for comebacket, og at vi var i stand til at løfte os i anden halvleg. Så er det klart, at vi er rigtigt trætte af 1. halvleg, og det skal vi hjem og evaluere på, for det var langt under niveau, men vi tager trods alt et point med hjem, opsummerer Henrik Jensen.

Næste opgave for FC Midtjylland er på torsdag, når Røde Stjerne gæster MCH Arena i Europa League.