Klubben

FC Midtjylland udvider SLO-teamet

FCM tilknytter to nye fankoordinatorer, som skal være med til at understøtte den positive udvikling i fanmiljøet.

26/02/22
Jens Risom
Foto: Nikolaj Kramer

Sæsonen 2021/2022 har ikke blot budt på gode fodboldkampe og mindeværdige sejre for FC Midtjylland. Efterårets mange gode oplevelser med god stemning på MCH Arena, storslåede tifoer og udebanerekorder på stribe fylder også i klubben.

Ovenpå corona-pandemiens udfordringer på tilskuerfronten er der stor fremgang i det stemningsskabende miljø i FCM, hvor der er flere deltagere og mere aktivitet end nogensinde før.

Derfor udvides SLO-teamet med to nye folk i 21-årige Yakub Kan og 34-årige Kasper Mikkelsen.

– Efter corona har vi mærket en markant fremgang i det stemningsskabende miljø på MCH Arena, og det har været en kæmpe fornøjelse at følge fra nærmeste hold. Der har været den ene flotte tifo efter den anden, og stemningen har til mange hjemmekampe nået et nyt niveau. Der er også sket rigtigt meget på udebanefronten, hvor der i efteråret var flere kampe med over 1.000 medrejsende FCM-fans, fortæller marketing- og supportdirektør Preben Rokkjær.

– Den udvikling vil vi selvfølgelig bakke op om, og i den forbindelse tilknytter vi to nye SLO’er, som skal være med til at understøtte fanmiljøet. Fremgangen kommer ikke af sig selv. Det kræver nogle ildsjæle, som går forrest i organiseringen og planlægningen af alle de praktiske ting, som hører med både ude og hjemme. Vi har fundet to profiler, som afspejler de folk, der er i fanmiljøet. Vi er super glade for at få Yakub og Kasper ind i SLO-teamet, og vi glæder os til foråret på tribunerne, tilføjer Preben Rokkjær.

Fanmiljøet skal udvikle sig

FC Midtjyllands SLO-team tæller i forvejen Nicolai Eichmeyer og Søren Ross, og de får nu selskab af to nye fankoordinatorer.

Den ene er 21-årige Yakub Kan, der kommer fra Ikast og til dagligt læser til lærer, og han glæder sig til at bidrage til fanmiljøets udvikling.

– Jeg har fulgt FC Midtjylland siden barns ben, og i de sidste 5-6 år har jeg haft en del med både stemning og tifo at gøre. Derfor er det en stor ære for mig at komme ind i SLO-teamet. Det bliver fedt at få lov til at give en ekstra hånd med og få indflydelse på, hvordan fanmiljøet kan udvikle sig. Jeg ser frem til samarbejdet med alle fans og klubben, så vi kan opnå nye højder for fanscenen, og til at vi i samlet flok løfter to trofæer i foråret, siger Yakub Kan med et smil.

Den anden tilføjelse til SLO-teamet er 34-årige Kasper Mikkelsen, som har været frivillig i Black Wolves siden 2006. Til dagligt arbejder han som reparatør og bor i Ikast.

– FC Midtjylland ligger i blodet på mig, og jeg er kommet på stadion i mere end 20 år. Det tog for alvor fart i 2004 med det nye stadion, og siden har jeg åndet og levet for fanmiljøet. Det er fedt, at vi udvider SLO-teamet, og det fortæller lidt om udviklingen på fansiden i den sidste periode. Vi skal sørge for, at det bliver større og vildere. Jeg ser frem til at være med til at give bedre forudsætninger for dem, der laver stemning og tifo, lyder det fra Kasper Mikkelsen.

SLO (fankoordinator) står for Supporters Liaison Officer og er til for at sikre fornuftig og konstruktiv dialog mellem klub og fans.

SLO’er i FC Midtjylland

  • Nicolai Eichmeyer
  • Søren Ross
  • Yakub Kan
  • Kasper Mikkelsen