Klubben

Kom til søndagens brag mod FCK med en chancebillet

Søndagens brag mod F.C. København er helt udsolgt, men nu har du alligevel mulighed for at få billet til kampen, da vi sælger chancebilletter i Infohuset ved kampstart.

30/04/22
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Søndag kl. 18.00 gæster F.C. København MCH Arena til et vaskeægte topbrag i 3F Superliga, hvor vi med en sejr kan spille os helt tilbage i kampen om mesterskabet. Kampen har været udsolgt længe, og mange er gået forgæves efter billetter, men nu har du alligevel mulighed for at købe billet til kampen.

Vi ved, at alle sæsonkortholdere ikke har mulighed for at komme til kampen, og vi forventer omkring 2-300 ledige pladser, selvom kampen er udsolgt. Disse ledige pladser kan du købe som chancebilletter.

Hvad er en chancebillet?

En chancebillet er en unummereret billet, som giver adgang til kampen. Der er ikke nogen fast plads på chancebilletten, og man skal derfor finde en tom plads på stadion, hvor man kan sidde. Har du fundet en tom plads, og kommer der en sæsonkortholder eller en anden med billet til pladsen, skal du finde en anden plads i stedet. Netop derfor sælges chancebilletterne først ved kampstart, hvor stort set alle er på plads på stadion.

Det foregår på den måde, at du ved Infohuset foran MCH Arena fra kl. 16.00 kan få udleveret et fortløbende kønummer. Når kampen så fløjtes i gang kl. 18.00, og vi har et overblik over, hvor mange ledige pladser, der er tilbage, bliver disse pladser solgt som chancebilletter. Vi sælger chancebilletterne til folk med kønumre – startende med det laveste kønummer, så sørg for at være i nærheden af Infohuset kl. 18.00, hvor dit kønummer muligvis bliver råbt op. Er du ikke klar til at købe en chancebillet med det samme, vil vi gå videre til det næste kønummer.

OBS. Du kan kun komme ind i fanzonen, hvis du får købt en chancebillet. Dit kønummer er altså ikke adgangsgivende til fanzonen, da det kræver en billet at komme ind i fanzonen.

En chancebillet koster 125 kr. for voksne og 75 kr. for børn, og man kan kun købe chancebilletter til Faxe Kondi-tribunen.

Vi forventer at kunne sælge 2-300 chancebilletter til kampen. Får du købt en chancebillet, er du sikker på at komme ind til kampen. Til info var der ingen, der gik forgæves efter chancebilletter til seneste udsolgte kamp mod F.C. København.