Førsteholdet

Nikolas Dyhr vil fortsætte god stime

Den unge forsvarsspiller glæder sig over holdets seks sejre i de seneste syv kampe og fortæller, hvordan den selvtillid skal bruges positivt frem mod søndagens topbrag på MCH Arena.

29/04/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Sæsonen 21/22 er gået ind i en afgørende fase, hvor FC Midtjylland med fem runder tilbage af 3F Superliga er tre point efter F.C. København på førstepladsen og samtidig har et godt udgangspunkt i semifinalen i Sydbank Pokalen.

Det er sket efter en stærk periode, hvor det midtjyske mandskab har hentet seks sejre i de seneste syv kampe med en målscore på 13-5.

– Det er klart, at der altid er god stemning, når man vinder kampe. Det har vi gjort en masse på det seneste, og den selvtillid skal vi tage med os til søndagens kamp, som vi lige nu har fokus på. Men det er ekstra rart at møde ind i klubben for tiden, fortæller Nikolas Dyhr og tilføjer:

– Det er fedt at kunne se frem til nogle store kampe i den kommende måned, hvor vi jagter to trofæer. Det er selvfølgelig sjovt at være en del af, og nu skal vi bare blive ved og fortsætte den gode stime.

Netop den næste kamp for Dyhr og co. er på søndag, hvor F.C. København er modstanderen hjemme på et udsolgt MCH Arena.

– Vi skal fortsætte de takter, vi har leveret i den seneste måneds tid, hvor vi har skabt mange chancer og scoret masser af mål. Vi skal ud at vise, at det er vores hjemmebane og komme med de klassiske FCM-dyder med power og energi, lyder det fra den unge wingback.

Med en sejr kan FCM spille sig á point med FCK i toppen af tabellen forud for de sidste fire kampe i ligaen.

– Det er en kæmpe kamp. Den bliver selvfølgelig afgørende for mesterskabskampen, og det er noget, vi alle sammen ser super meget frem til, siger Nikolas Dyhr.

– Forberedelsen er ikke særligt meget anderledes i forhold til andre kampe. Selvfølgelig er vi klar over, at der står ekstra meget på spil, men i sidste ende handler det mest af alt om at sørge for, at vi står skarpt til søndag. Ligesom til alle andre kampe.

– Vi får restitueret godt ovenpå en hektisk og god uge, og så er jeg sikker på, at vi er helt klar til at møde FCK. Vi glæder os og håber, at vi kan fejre en sejr sammen med fansene efter kampen, afslutter Dyhr.

20-årige Nikolas Dyhr står noteret for 37 kampe, to mål og fire oplæg i den indeværende sæson.

Formstærk Dreyer: Vi glæder os til søndag

FC Midtjylland og F.C. København brager sammen søndag aften kl. 18.00 på MCH Arena.