Førsteholdet

Gustav Isaksen kåret til Månedens Unge Spiller i 3F Superliga

Den talentfulde offensivspiller er netop blevet kåret til Månedens Unge Spiller i 3F Superliga i april.

06/05/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Efter en række stærke præstationer i april har eksperterne kåret Gustav Isaksen til Månedens Unge Spiller i landets bedste række.

Den 21-årige offensivspiller har lavet to mål og en assist i sine fem ligakampe i april måned, hvor FC Midtjylland hentede fire ud af fem mulige sejre.

Her har et ekspertudvalg bestående af syv eksperter fra danske fodboldmedier altså valgt Isaksen som den bedste spiller født i år 2001 eller senere for april måned. To af dem giver følgende begrundelse:

Ole Bjur:

– Isaksen har unikke offensive færdigheder, hvor hans offensive 1-1-spil springer i øjnene. En spiller med kæmpe potentiale, som altid finder rum og plads til at udfordre modstandernes forsvar.

Jonas Hebo Rasmussen:

– En farlig del af FCM’s trio, der har spillet dem ind i guldkampen igen. Flotte mål, gode udfordringer og godt sammenspil med hjemvendte Dreyer.

Det er anden gang, at Gustav Isaksen vinder prisen som Månedens Unge Spiller i denne sæson. Offensivspilleren, der stammer fra samarbejdsklubben Roslev IK, modtog også kåringen i september måned.

Stort tillykke med kåringen til Gustav Isaksen.