Førsteholdet

Rasmus Nissen Kristensen sendte FCM Samfund til pokalfinalen

Tidligere akademispiller og profil på førsteholdet har doneret 75.000 kr. til FCM Samfund.

30/05/22
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

45 unge mennesker i regionen er i øjeblikket i gang med et talentforløb i FCM Samfund, hvor målet er at blive klar til at indgå i fællesskaber på arbejdsmarkedet, uddannelsesinstitutioner og foreninger.

De fik i torsdags en ekstra oplevelse, da de fik en tur til Brøndby Stadion for at se FC Midtjylland spille pokalfinale.

Den oplevelse stod den tidligere FCM-spiller Rasmus Nissen Kristensen bag. Den tidligere akademispiller, som i øvrigt stammer fra Brande, har nemlig doneret 75.000 kr. til FCM Samfund.

En del af de penge er blevet brugt på denne tur til pokalfinalen.

– Det er jo fantastisk at mærke, hvordan en af klubbens tidligere spillere engagerer sig i FCM Samfund. Rasmus har tidligt givet udtryk for, at han finder projektet spændende og sympatisk, og at han gerne vil støtte det. Det har han gjort, og vi har nu omsat støtten på denne måde, fortæller Preben Rokkjær, marketing- og supportdirektør i FC Midtjylland.

‘NK’, som mange fans nok husker ham som, var også ude at møde FCM Samfund i fanzonen før pokalfinalen.

– Jeg ankom sammen med Rasmus, og man er ikke i tvivl om, hvor populær han er blandt vores fans, som fik en masse billeder og autografer. Men vi klarede det, og han fik sig en god snak med vores talenter. Det er enormt fedt, at han giver sig tid til det, lyder det fra Preben Rokkjær.

I øjeblikket er 24-årige Rasmus Nissen Kristensen samlet med det danske landshold, som har fire kampe i Nations League foran sig.

Læs mere om FCM Samfund