Akademiet

FC Midtjylland køber AC Horsens-talent

17-årige Julius Voldby skifter fra AC Horsens til FC Midtjylland. Offensivspilleren har skrevet under på en treårig aftale.

05/07/22
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Tirsdag blev der tilføjet nyt blod til akademiet, idet 17-årige Julius Voldby skifter fra AC Horsens til FC Midtjylland.

Ifølge akademichef Flemming Broe sikrer klubben sig en spiller, som er skræddersyet til FCM.

– Vi glæder os over tilknytningen af Julius Voldby. Han er en angriber, der passer perfekt ind i klubben. Der er tale om en fysisk stærk og hårdtarbejdende spiller, som har en høj kvalitet i sine dybdeløb og er taktisk dygtig både offensivt og defensivt, siger Flemming Broe og fortsætter:

– Det glæder os, at Voldby har valgt at skrive under med FCM, hvor han bliver en del af U19-holdet fra den kommende sæson.

Voldby har været en fast del af AC Horsens’ U19-hold, ligesom han også har fået førsteholdsdebut i klubben via en optræden i DBU’s pokalturnering. Derudover står han også noteret for kampe på det danske U17-landshold.

Stortalentet udtrykker ligeledes tilfredshed over skiftet:

– FC Midtjylland er en stor klub, som er gode på talentudvikling og har et af de bedste akademier i Skandinavien. Det er her, jeg føler, at jeg kan tage de næste skridt i min karriere. Min helt store drøm er at udvikle mig så meget, at jeg får chancen på førsteholdet, fortæller Julius Voldby.

Voldby har skrevet under på en treårig aftale, der løber frem til den 30. juni 2025. U19 tager hul på forberedelserne frem mod den kommende sæson den 14. juli, hvor Voldby har sin første træning i klubben.

Herfra skal der lyde et stort velkommen til FC Midtjylland, Julius.