Klubben

Billetsalget til Silkeborg-kampen er åbnet

Fredag den 22. juli tager vi imod Silkeborg IF på MCH Arena, og det er tredje hjemmekamp på kun otte dage. Billetsalget til den kamp er netop åbnet.

11/07/22
Morten Ambo
Foto: Getty Images

På fredag starter vi 22/23-sæsonen på MCH Arena mod Randers FC i 3F Superliga. Det er den første af tre kampe på MCH Arena på kun otte dage. Tirsdag den 19. juli spiller vi kvalifikation til Champions League, og fredag i næste uge runder vi af på MCH Arena mod Silkeborg IF. Billetsalget til sidstnævnte kamp er netop startet.

Kampprogrammet for sæsonens første tre kampe ser således sådan ud:

Der er altså rig mulighed for at komme på MCH Arena lige fra starten af sæsonen.

Efter Silkeborg-kampen venter en længere kamppause fra MCH Arena grundet VM i ridesport. Vi er således først tilbage på MCH Arena i uge 33, hvor vi møder AGF. Den kamp er indtil videre fastlagt til lørdag den 20. august kl. 16.00, men den kan rykkes til søndag alt efter vores europæiske resultater.

Få adgang til kampene med BilletFlex

Ønsker du adgang til de tre kampe – og alle andre kampe på MCH Arena – bør du overveje BilletFlex. Her får du for et fast beløb hver måned adgang til alle vores hjemmekampe. Du skal blot aktivt trække billet til kampene, og du får adgang til at trække din billet mindst 48 timer, før det almindelige billetsalg åbner, så du kan vælge blandt de bedste pladser.

Køb BilletFlex her