Akademiet

AGF gæster U17 og U19

Ligesom 3F Superliga-holdet får akademiholdene også besøg af AGF lørdag eftermiddag.

19/08/22
Kasper Petersen
Foto: Nicolai Berthelsen

FCM U19 – AGF U19

Det første af forhåbentligt tre hold til at sende AGF tilbage til Fredensvang med intet udbytte er de danske U19-vicemestre.

Det ældste akademihold fik en glimrende start på 22/23-sæsonen med en 2-1-sejr på en af rækkens sværeste udebaner, da de i første spillerunde gæstede FC Nordsjælland på Right To Dream Park.

En velspillende Valdemar Andreasen bidrog med mål og assist, hvilket var nok til at kickstarte sæsonen med en sejr.

Se højdepunkterne fra sidste spillerunde på FC Nordsjællands YouTube-kanal.

U19 skal dermed forsøge at udbygge den gode sæsonstart, og det skal en god præstation mod AGF bane vejen for. Der er kampstart på EDC Arena i Ikast kl. 13.00, og der er gratis adgang for alle. Derudover livestreames opgøret via linket nedenfor.

U19: FCM – AGF

FCM U17 – AGF U17

Desværre kom U17-mandskabet ikke lige så godt fra land, da de tabte 2-0 til FC Nordsjælland.

Sidste års bronzevindere med den nye cheftræner Allan K. Jepsen i spidsen fik dermed ikke den ønskede sæsonstart. Han udtalte følgende efter kampen:

– Det var en lidt blandet start på sæsonen. Vores spil uden bolden og vores duelspil var ikke super godt, synes jeg. Der er for mange sekvenser, hvor vi er lidt på mellemhånd i vores presspil, og det er Nordsjælland for dygtige til, at vi kan slippe afsted med. Næste gang skal vi levere flere gode presaktioner, og så skal vi være lidt skarpere i duellerne, for så er der også så mange dygtige spillere på det her hold, at vi nok skal få udbytte af det.

Dermed er der plads til forbedring, når U17 spiller sæsonens første hjemmekamp. Opgaven bliver ikke let, eftersom AGF’s U17-mandskab er fulde af selvtillid efter en 5-1-sejr over SønderjyskE, som sender aarhusianerne op på en øjeblikkeligt 1. plads.

Kampstart er kl. 13.00 i Ikast, og der er gratis adgang for alle. Dette opgør livestreames ikke, men du kan læse om kampen på søndag på fcm.dk.