Førsteholdet

Sidste udkald for billetter til Lazio og FCK

Der venter to store hjemmekampe denne uge, når S.S. Lazio og F.C. København gæster MCH Arena henholdsvis torsdag kl. 18.45 og søndag kl. 18.00. Det er nu ved at være sidste udkald, hvis du vil sikre dig billetter til opgørene.

12/09/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

På torsdag den 15. september venter andet opgør i dette års Europa League-gruppespil, når det italienske storhold S.S. Lazio gæster MCH Arena. Kampstart er kl. 18.45 til det, der forventes at blive en stor europæisk aften i Herning.

I skrivende stund er der 600 billetter tilbage i udbud, hvorfor det er ved at være sidste chance for dem, der har lyst til at overvære opgøret.

S.S. Lazio ligger på en aktuel 6. plads i Serie A, og klubben fra Rom slog hollandske Feyenoord i den første gruppespilskamp. Anderledes fik FCM ikke den bedste start på sin europæiske kampagne med et 1-0-nederlag på udebane mod Sturm Graz.

Derfor har holdet brug for al mulig støtte, når Europa League-hymnen igen lyder torsdag. Har du lyst til at være med, kan du sikre din billet til opgøret mod S.S. Lazio nedenfor.

Køb billet til Lazio-kampen

F.C. København gæster MCH Arena

Kun tre dage efter opgøret mod S.S. Lazio gæster de danske mestre fra F.C. København også MCH Arena søndag den 18. september. Hverken københavnerne eller FCM har fået en tilfredsstillende start på den igangværende 3F Superliga-sæson, hvorfor der er tale om et vigtigt opgør i begge lejre.

Der er i skrivende stund 1.000 billetter tilbage i udbud, og det handler derfor om at være hurtig, hvis man har lyst til at overvære storkampen mellem to hold, som begge har vundet medaljer i Danmarks bedste fodboldrække i samtlige af de seneste fem sæsoner.

Vil du være med til at se opgøret mod de københavnske rivaler, kan du sikre din billet til opgøret nedenfor.

Køb billet til FCK-kampen