Klubben

Ekstra pladser frigivet til Lazio-kampen

Det er lykkedes os at frigive nogle ekstra pladser til torsdagens ellers udsolgte Europa League-brag mod S.S. Lazio – vent ikke for længe, hvis du skal sikre dig en plads.

14/09/22
Morten Ambo
Foto: Getty Images

I morgen aften kl. 18.45 tager vi imod S.S. Lazio i første hjemmekampe i dette års Europa League-gruppespil. Der er stor rift om billetterne til kampen, som stort set var udsolgt, men nu er det heldigvis lykkedes os at frigive omkring 300 ekstra pladser fordelt på henholdsvis AL-Bank-, C.C. Contractor- og Scan Global-tribunen.

Ønsker du billet til kampen, skal du derfor ikke vente længe, da vi forventer, at de også ryger hurtigt.

Vestjysk Bank Fanzonen foran MCH Arena åbner som altid to timer før kampstart, og her er der live musik med FestFabrikken, foodtrucks med forskellige madtilbud, åbent i boderne på C.C. Contractor-tribunen, mulighed for at få en autograf af to oversiddende FCM-spillere og meget mere.

Du kan se hele programmet for kampdagen og købe billet via linket nedenfor.

Se program og køb billet

Husk at frigive din plads

Alle sæsonkort har adgang til kampen på helt almindelig vis som til en 3F Superliga-kamp. Kan du derfor som sæsonkortholder ikke komme til kampen, så husk at få frigivet din plads, så en anden kan få glæde af den, og så vi dermed kan fylde stadion helt op.

Nedenfor kan du læse, hvordan du nemt og hurtigt frigiver din plads.

Frigiv din plads