Førsteholdet

Døhr og Isaksen ser frem til Lazio-møde

Mads Døhr Thychosen og Gustav Isaksen ser frem til aftenens møde med den italienske storklub S.S. Lazio. De to tidligere akademispillere taler om fornyet energi efter udligningen i Farum og en stor tro på tingene.

15/09/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Både Mads Døhr Thychosen og Gustav Isaksen har i tidligere sæsoner spillet europæisk fodbold med FC Midtjylland.

Nu ser de to forhenværende akademispillere frem til aftenens opgave, hvor FCM på hjemmebane byder den italienske Serie A-klub S.S. Lazio op til dans i Europa League-gruppespillet.

Mads Døhr Thychosen: 11 mand på hvert hold

– Det er en af de kampe, man glæder sig ekstra meget til. Det bliver en stor kamp og forhåbentligt et elektrisk MCH Arena, siger Mads Døhr Thychosen og fortsætter:

– Vi kæmpede hele sidste sæson og starten af denne for at komme i et europæisk gruppespil, så det er noget, man ser sindssygt meget frem til. Jeg glæder mig til, vi skal byde Lazio op til dans i aften. Selvfølgelig skal vi toppræstere, fordi ellers har vi ikke en chance, men der er 11 mand på hvert hold, og jeg er sikker på, vi kan levere en god indsats.

– Truppen har fået ekstra energi efter overtidsscoringen i Nordsjælland, og den skal vi bringe med ind. Det begynder at ligne noget og gå i den rigtige retning, så nu håber vi på at kunne sætte 90 minutter sammen, hvor vi er solide og spiller som et hold. Så er jeg sikker på, at vi får minimum ét point.

Mads Døhr Thychosen har været ud og ind af holdet denne sæson, men den hårdtarbejdende forsvarsspiller hilser konkurrencen om pladserne velkommen.

– I en topklub er der konkurrence på alle pladser, og det handler om at slå til, når man får chancen. Selvfølgelig vil man spille hver gang, men det vil alle, der er i truppen. Det handler om at byde sig til hver eneste dag på bedst mulig vis.

Gustav Isaksen: Vi skal stå sammen

– Det her er de fedeste kampe, og man ved, det er et godt hold, som kommer til MCH Arena. Der er tale om et større hold end os, og det betyder, vi kan indtage en rolle som underdogs, siger Gustav Isaksen og uddyber:

– Jeg synes godt, man kan sige, at Lazio er et af topholdene i verden. Det er et af de bedste hold i Italien, så det bliver en fed og svær opgave. Jeg tror på, at hvis vi leverer og yder vores allerbedste, kan vi også spille op med dem.

Gustav Isaksen taler ligeledes om vigtigheden af den sene udligning i weekenden, hvor FCM-spillerne blev belønnet for at blive ved indtil slutfløjtet.

– Vi skal sørge for at stå sammen, fordi vi vil helt sikkert blive presset. Når vi selv får chancerne, skal vi sparke dem ind, fordi vi vil med al sandsynlighed ikke få mange muligheder. Nu gav det noget energi at få scoret i Nordsjælland, og vi håber på, at vi kan ride videre på den bølge mod Lazio.

Få billetter tilbage – skaf din nu