Førsteholdet

Info om billetsalg til udekampen mod Feyenoord

Torsdag den 13. oktober spiller vi på udebane mod hollandske Feyenoord i Europa League. Her kan du læse, hvordan du får billet til kampen.

26/09/22
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Torsdag den 13. oktober kl. 18.45 møder vi hollandske Feyenoord på udebane i Europa League-gruppespillet.

Billetsalg til kampen

FC Midtjylland står for salget af billetter til udeafsnittet efter nedenstående procedure:

  • Skriv til billetsalg@fcm.dk og angiv det antal billetter, du ønsker, og oplys navn, e-mail-adresse og telefonnummer på alle de personer, som skal benytte billetterne.
  • Billetprisen er 300 kr. både for voksne og børn.
  • Overfør det samlede beløb via MobilePay til nummer 699209 og skriv den e-mail-adresse, der er brugt til bestilling af billetterne i kommentarfeltet.

Kampen spilles på Stadion Feyenoord “De Kuip”.

Der arbejdes på et fælles mødested i Rotterdam for FCM-fans inden kampen. Når det er på plads, vil det sammen med øvrig information blive meldt ud til alle dem, der har købt billet til kampen.

Deadline for bestilling

Ønsker du billetter til kampen, skal de bestilles senest onsdag den 12. oktober kl. 12.00. Billetterne vil først blive fremsendt i dagene op til kampen.

Tag med Black Wolves til kampen

Ønsker du ikke selv at stå for en tur til Feyenoord, kan du i stedet tage med vores officielle fanklub Black Wolves til kampen. De arrangerer bustur, som du kan læse mere om og melde dig til via linket nedenfor.

Udebanetur til Feyenoord

Coronaregler

Der stilles ikke længere krav om vaccination, test, registrering eller karantæne for personer, som kommer til Holland fra Danmark, men vi opfordrer dig til selv at holde dig opdateret på gældende coronaregler i Holland.