Klubben

Ekstra tiltag skal sikre tryghed på stadion

Vi har evalueret tingene efter tilskuerurolighederne på MCH Arena til kampen mod Feyenoord, og ekstra sikkerhedstiltag vil blive sat i værk til fremtidige europæiske kampe på MCH Arena.

17/10/22
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Efter urolighederne på MCH Arena til seneste europæiske kamp mod Feyenoord har vi naturligvis været igennem en grundig evaluering, og det har resulteret i, at vi kommer til at tage yderligere tiltag i brug for at sikre en tryg stadionoplevelse. I forbindelse med europæiske kampe på MCH Arena, vil der fremadrettet som minimum være følgende tiltag:

  • Vi suspenderer fortsat brugen af udenlandske kreditkort i billetsystemet.
  • Vi skærper screeningen af tilskuerne ved indgangene – bl.a. ved kontrol af synligt tilhørsforhold, sprog og ID.
  • Vi sætter yderligere ind med løbende kontrol af mistænkelig billet- og købsadfærd i billetsystemet.
  • Vi går i dybere dialog med udeholdet omkring anvendelse af deres udvekslingsbilletter i UEFA-regi, så de ikke havner i forkerte hænder.

Yderligere tiltag kan komme i brug alt afhængig af modstander og øvrigt risikoniveau, og det vil vi naturligvis melde ud op til de enkelte kampe, såfremt det bliver nødvendigt.

Med ovenstående tiltag forventer vi en tryg og sikker oplevelse for alle til kampen mod SK Sturm Graz torsdag den 3. november kl. 18.45, og alle bør derfor uden bekymring kunne tage turen til MCH Arena.