Akademiet

Målfarlig hurtigløber skifter til det midtjyske akademi

Den hurtige og målfarlige offensivspiller Akwasi Dwomfour Owusu skifter fra FC Nordsjælland til FC Midtjylland, hvor han bliver en del af klubbens U17-hold.

02/02/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Akwasi Dwomfour Owusu er ny mand på det midtjyske akademi. Den lynhurtige og målfarlige offensivspiller skifter fra FC Nordsjælland, hvor han i efteråret spillede på U17-holdet.

Akademichef Flemming Broe er glad for tilknytningen af stortalentet.

– Akwasi er en hurtig spiller med gode fysiske forudsætninger. Han har både scoret mange mål og lavet mange assists i sin ungdomstid, ligesom han er teknisk dygtig og har et godt mindset i forhold til sin egen udvikling, siger Flemming Broe og fortsætter:

– Han er allerede startet på vores U17-mandskab, og her har vi oplevet en vellidt spiller, som er faldet godt ind på holdet. Vi er meget glade for, at Akwasi har valgt at skrive under med FCM.

17-årige Akwasi Dwomfour Owusu glæder sig over skiftet til FC Midtjylland, og den talentfulde angriber ser det som et godt skridt i karrieren.

– FC Midtjylland er en stor klub, som jeg tror kan være med til at udvikle mig. Min ambition er at score endnu flere mål og bygge på både offensivt og defensivt i løbet af de kommende år, siger Akwasi Dwomfour Owusu og fortsætter:

– Mine forcer ligger i en mod en-spillet. Jeg er hurtig, målsøgende og elsker at lave mål og assists. Nu er min målsætning at få masser af spilletid, og så håber jeg en dag at komme op på førsteholdet.

Der skal lyde et velkommen til Akwasi Dwomfour Owusu, som allerede er flyttet ind på akademiet og samtidig haft de første træninger med sine nye holdkammerater.