Til sommer flytter FC Midtjyllands sportslige afdeling ind i et nybygget og topmoderne fodboldanlæg i Ikast. Her etableres eget køkken, spisesal og ernæringsstrategi, som omfatter FC Midtjyllands Superliga-mandskab samt akademi.
Rollebeskrivelse
Vi søger en daglig leder til vores køkken, som får ansvaret for den daglige drift og bespisning af hele den sportslige sektor i FC Midtjylland. Yderligere skal vores Kitchen Manager deltage aktivt i opbygningen af FC Midtjylland ernæringsstrategi for optimal performance i samarbejde med vores sport science team og ernæringsfysiolog.
Kvalifikationer og opgaver
Uddannet kok eller relevant køkkenfaglig baggrund.
Varetage:
– Madlavning
– Udarbejdelse af menuplan
– Indkøb og budget
– Udarbejdelse af vagtplan
– Ledelse af team
Vigtige egenskaber:
– Forståelse for elitesportsmiljø
– Forståelse for sportsernæring
– Tilgodese kulturelle forskelle
– Serviceminded og løsningsorienteret
– Ansvarsfuld
– Fleksibel
– Tværfaglig forståelse
– Skabe arbejdsglæde blandt sin stab
– Skabe et professionel, alslappet og hyggeligt miljø omkring køkkenet og spisesalen
Sprog:
– Engelsk og dansk. Engelsk som primære sprog vil blive accepteret.
Vi tilbyder:
– Vær med til at sætte rammen for en spændende og varierende hverdag, i et af Danmarks førende sportsmiljøer.
– Et high performancemiljø med store ambitioner, højt til loftet og familiære værdier.
– Varierende arbejdstider
– Løn efter kvalifikationer
Opstart:
– 1 maj eller efter aftale.
Ansøgningsfrist:
– 31 marts. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Kontaktinfo
Ansøgning eller spørgsmål rettes til Thomas Bay, Head of High Performance and Sports Medicine, på mail tba@fcm.dk.