Førsteholdet

Emam Ashour ude resten af sæsonen

Emam Ashour pådrog sig en skade i mandagens Future Cup-kamp mod Viborg. Efterfølgende undersøgelser har vist, at den egyptiske landsholdsspiller er ukampdygtig for resten af sæsonen.

29/04/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Undervejs i 1. halvleg af mandagens Future Cup-kamp mod Viborg måtte Emam Ashour lade sig udskifte med en skade. Efterfølgende undersøgelser har vist, at den 25-årige midtbanespiller ikke kommer mere i kamp i denne sæson.

I den forbindelse er Emam Ashour nu rejst til Egypten for at modtage behandling og genoptræne.

– Vi er meget ærgerlige over, at Emam ikke får mulighed for at spille flere kampe i denne sæson. Samtidig er Emam ked af det, og han ønskede ikke at slutte sæsonen på den her måde.

– I fællesskab med vores sundhedsstab har vi besluttet, at han vil modtage behandling i hjemlandet, hvor den egyptiske landsholdslæge står for at få ham tilbage. Vi har vurderet, at det er bedst og mest optimalt for ham at modtage sin behandling i et trygt miljø nær sin familie, fortæller sportschef Svend Graversen.

Emam Ashour står hidtil noteret for syv kampe i FC Midtjylland-trøjen med to mål til følge. Han scorede i sin debutkamp, da holdet hentede et stort resultat på udebane mod Sporting CP i midten af februar.

Vi ønsker Emam Ashour held og lykke med sin genoptræning.