Førsteholdet

Reaktioner fra derbysejren

De bedste reaktioner efter fredagens derbysejr i Viborg.

10/06/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Med en 1-0-sejr i Viborg venter der for tiende sæson i streg europæisk fodbold for FC Midtjylland efter sommerferien. Nedenfor samler vi nogle af de bedste reaktioner fra træner og spillere ovenpå fredagens derbysejr.

– Fik kuldegysninger, da jublen brød løs

Aral Simsir scorede det afgørende mål, da han efter 66 minutter smækkede bolden over i det lange hjørne, så jublen kunne bryde løs på et fyldt awayafsnit.

– Jeg fik kuldegysninger, da jeg så vores fantastisk fans juble igennem bag målet. Det er nok noget af det vildeste, jeg har prøvet, lød det fra Aral Simsir efter sejren.

– Det er svært at beskrive de følelser, der gik gennem hovedet og kroppen på mig i sekundet, bolden gik i mål.

– Fuldt fortjent sejr

Også Thomas Thomasberg var en tilfreds herre efter slutfløjt – ifølge den 48-årige FCM-cheftræner efter 90 minutter, hvor midtjyderne til sidst kunne strække armene i vejret på fortjent vis.

– Viborg var bedst i den første halve time. Her ledte vi efter vores spil, men omvendt skabte vi stadig chancer. Set over hele kampen var det fuldt fortjent, at vi vandt.

– FCM skal være med i Europa hvert år. Derfor var den her sejr utroligt vigtig i forhold til vores selvforståelse, sagde Thomas Thomasberg.

– Et plaster på såret

Gustav Isaksen blev ligeledes spurgt ind til betydningen af sejren efter de 90 minutters fodbold.

– Det var et plaster på såret. Det har på mange punkter været en svær sæson, men vi har også haft vores højdepunkter, og én af dem var i dag, lød det ærligt fra 3F Superligatopscoreren.