Førsteholdet

Stor pre-season dækning til de første to testkampe

I samarbejde med Eleiko Group står FC Midtjylland denne sommer selv for dækningen af de to første testkampe i pre-season. Det har ikke gjort ambitionerne mindre med fire kameraer, kommentatorer samt indslag undervejs i udsendelserne.

05/07/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Endnu en gang kan fansene følge med fra tætteste hold, når FC Midtjylland finpudser formen forud for en vigtig sæson i 3F Superliga og Europa.

I denne sommers pre-season spiller FCM to testkampe på hjemmebane – henholdsvis den 7. juli mod AaB og den 11. juli mod FC Fredericia. Begge kampe står midtjyderne selv for at streame, og det sker i et samarbejde med Eleiko Group.

Ligesom i vinters kommer seerne ikke til at mangle underholdning undervejs i udsendelserne, når fire kameraer, to kommentatorer samt interviews undervejs kommer til at højne dækningen.

– Det er et vigtigt parameter for os, at fansene kan være tæt på og følge opstarten. Derfor er der fri adgang til kampene, ligesom vi fortsætter med at have et højt ambitionsniveau på vores livestreaming, siger kommunikationschef i FCM, Mads Hviid Jakobsen, og fortsætter:

– I vinters satte vi en ny standard for os selv via. preseason-samabejdet med TV MIDTVEST og Arbejdernes Landsbank. Den fortsætter vi og rykker samtidig tættere på fansene. Denne sommer har vi inviteret fans til at være en central del af dækningen, fordi vi er bedst, når vi står sammen om klubben.

Det fulde overblik over pre-season

– Tæt bånd mellem klub, trup og fans

De to kommentatorer bliver SLO i FC Midtjylland, Søren Ross, samt vært på fanpodcasten Sort Snak, Thomas Schouv Jakobsen.

Der er tale om to personer, som kender FC Midtjylland indgående og har fulgt klubben i årtier. De skal være med til at styre slagets gang bag skærmen, når det hele går løs på græsbanerne i Ikast, men samtidig give seerne viden og betragtninger.

– Først og fremmest synes jeg, man skal følge med i pre-season, fordi det giver nogle bedre forudsætninger for at vide, hvad der foregår rent spillemæssigt, når sæsonen går i gang. Det er her frøene bliver sået, og det er her fansene kan komme ind under huden på spillestilen, inden det hele går løs, siger Søren Ross og fortsætter:

– Jeg synes, vi kontinuerligt har arbejdet på at bringe vores dækning af klubben tæt på fansene. Både under corona, hvor vi lavede noget fan-tv i forbindelse med kampene, derudover Fan Forum, som også er med til at styrke bindeleddet mellem klub og fans. Nu er det en naturlig forlængelse, at vi også begynder at skabe et tæt bånd mellem klub, trup og fans i forbindelse med pre-season.

Før, under og efter kampene vil seerne blive mødt af eksklusivt indhold i form af båndede interviews og andre indslag fra ugen, der er gået, samt efterfølgende live-reaktioner fra spillere og trænere, når dommerens fløjte har lydt for sidste gang.

Den sidste testkamp i pre-season mod AGF spilles søndag den 16. juli kl. 14.00 på Ceres Park i Aarhus. Der er gratis entré, mens hjemmeholdet står for livestream. Nærmere info følger.

Se FCM v AaB

På fredag den 7. juli kl. 13.00 finder første kamp i pre-season sted, når 3F Superliganedrykkerne fra AaB gæster anlægget i Ikast.

Der er fri entré for tilskuere, men de der ikke har mulighed for at møde op, kan følge med på FC Midtjyllands app, hjemmeside eller YouTube-kanal, hvor der vil blive sendt direkte fra opgøret med kort optakt og efterfølgende nedtakt.

Du kan downloade den officielle FCM-app nedenfor.

App StoreGoogle Play