Førsteholdet

Tilbagevendte Dyhr: Ville selvfølgelig gerne have vundet større

Nikolas Dyhr, som onsdag gjorde comeback i startopstillingen, sætter ord på 2-0-sejren over Progrès Niederkorn.

27/07/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Nikolas Dyhr er tilbage i FC Midtjylland efter endt lejeophold i belgisk fodbold. Sidste uge gjorde han comeback med et sent indhop i sæsonpremieren, og onsdag spillede han så fra start i 2. runde af Conference League-kvalifikationen mod Progrès Niederkorn.

– Det var fedt. Det er noget, jeg har savnet, og det var fantastisk at høre alle fansene. Det er skønt at være tilbage, fortæller den 22-årige venstre back og sætter efterfølgende ord på sejren:

– Inden kampen havde vi fået at vide, at Niederkorn er et hold, som går til den. Det skulle vi abstrahere fra, og det synes jeg langt henad vejen også, vi gjorde. 2-0 er altid et godt resultat, men selvfølgelig havde vi gerne vundet endnu større.

– Vi vidste, der ville komme en del frispark, og vi forsøgte egentlig bare at sætte bolden hurtigt i gang igen, så vi ikke blev afbrudt hele tiden. Selvom sejren kunne have været større, er 2-0 et fint resultat, og det er noget, vi skal gå videre fra i næste uge.

Komfortabel sejr over Niederkorn

Den tidligere akademist fik de første 79 minutter på banen, og han er langt henad vejen tilfreds med sin egen præstation.

– Jeg forsøgte at komme med frem og tilbyde mig offensivt. Under Thomasberg skal vi som backs tænke fremad, og det passer mig godt. Alt i alt er jeg fint tilfreds med min præstation.

Onsdagens sejr betyder, at FCM nu er på to sejre ud af to mulige i 23/24 med en samlet målscore på 3-0.

– Det har været en okay start. Der er altid plads til forbedringer, og vi er stadig i starten af sæsonen, men vi er tilfredse med to cleansheets og samme antal sejre. Nu skal vi have have lagt endnu mere output på, og det håber vi allerede sker på søndag mod Silkeborg, lyder det fra Nikolas Dyhr.