Førsteholdet

Lössl efter nederlaget til Brøndby

Jonas Lössl evaluerer på søndagens smalle nederlag til Brøndby.

20/08/23
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Jonas Lössl måtte se sig passeret en gang mod Brøndby, mens den 34-årige målmands eget hold ikke formåede at få netmaskerne til at blafre. Dermed led midtjyderne det første nederlag på hjemmebane i ti kampe.

– Det er selvfølgelig en frustrerende følelse at stå med, og vi er naturligvis ærgerlige. I dag fik de lukket vores offensiv godt ned, og det skal de have ros for. På trods af det havde vi jo et par store chancer, som vi på en anden dag ville have scoret på.

FC Midtjylland stillede op med en alternativ bagkæde, hvor Paulinho og særligt Oliver Sørensen vikarierede i et tremands-midterforsvar, mens også Charles var henvist til en uvant position på højre wingback.

Med seks spillere ude af kamptruppen på grund af skader og karantæner blev ondt værre, da Cho Gue-sung måtte forlade banen efter blot tyve minutters spil. Jonas Lössl roser arbejdsindsatsen på en dag, hvor heldet ikke var med værterne.

– Med tanke på det forsvar, vi stillede op med, spillede vi en rigtig fin defensiv kamp. Vi holdt dem væk fra mange farlige situationer, mens vi kom frem til nogle enkelte. Aral (Simsir, red.) ramte overliggeren kort tid før, de scorede, siger Jonas Lössl.

– Lige nu er jeg ærgerlig, fordi vi virkelig ønskede tre point mod Brøndby på hjemmebane i en flot atmosfære. Langt henad vejen var det en lige kamp, men i en afgørende situation var de skarpere. Det er frustrerende, fordi vi ønsker at spille med i toppen. I dag var det få ting, der tippede resultatet til deres fordel.

Nu venter et par dage på træningsbanen, før Legia Warszawa gæster MCH Arena i playoffrunden af Conference League-kvalifikationen på torsdag.