Klubben

Husk dansk ID til aftenens kamp mod Legia Warszawa

Har du billet eller sæsonkort til aftenens playoff-brag mod Legia Warszawa på MCH Arena, skal du huske at medbringe dansk ID, som skal kunne fremvises ved indgangene.

24/08/23
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

I aften kl. 20.00 venter første kamp i playoff-runden til Conference League-gruppespillet mod polske Legia Warszawa på MCH Arena. Vi har oplevet stor efterspørgsel på billetter fra polske fans, som naturligvis er velkommen i udebaneafsnittet. Men for at sikre, at kun personer med dansk ID kommer ind på hjemmetribunerne, har vi både opsat ekstra restriktioner på billetsalget, ligesom der vil være ekstra sikkerhedstiltag til selve kampen.

Husk at medbringe dansk ID

Et af tiltagene på stadion er, at alle – også sæsonkortholdere, sponsorer og børn – skal kunne fremvise et dansk ID for at komme ind på stadion. Husk derfor at medbringe sundhedskort, kørekort eller andet officielt ID. Kan du ikke fremvise et dansk ID, kan du risikere at blive afvist ved indgangene.

Stadig ledige pladser

Har du endnu ikke købt billet til kampen, så er der stadig mulighed for det. Vær opmærksom på, at der vil være flere forskellige restriktioner på billetsalget, som du kan se nedenfor:

  • Man kan kun købe billet til kampen med danske betalingskort.
  • Man skal tidligere have købt billet til et hjemmeafsnit på MCH Arena for at kunne købe billet.
  • Man kan maksimalt købe 10 billetter pr. bruger.

Derudover er flere andre tiltag sat i værk for at sikre trygheden:

  • Der vil være løbende kontrol af mistænkelig billet- og købsadfærd i billetsystemet.
  • Screeningen af tilskuere ved indgangene skærpes – bl.a. ved kontrol af tilhørsforhold og sprog.
  • Udeholdet får ikke adgang til UEFA’s normale billetter til hjemmetribunerne.

Med ovenstående tiltag forventer vi, at kun personer med dansk ID kommer ind på hjemmetribunerne på MCH Arena, og at det dermed bliver en tryg og sikker oplevelse for alle til kampen mod Legia Warszawa.

OBS. Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod Legia Warszawa. Pladserne er unummererede, og man finder derfor blot en ledig plads, som man plejer.

Du kan se programmet for aftenens kamp og købe billet via linket nedenfor.

Se program og køb billet