Førsteholdet

Dalsgaard og Sørensen efter 2-0 i Parken

Henrik Dalsgaard og Oliver Sørensen kommenterer på dagens udesejr mod F.C. København.

30/09/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

På mål af Ola Brynhildsen og Oliver Sørensen blev det lørdag eftermiddag til en 0-2-sejr i nationalarenaen.

Nedenfor hæfter anfører Henrik Dalsgaard og tidligere akademist og målscorer, Oliver Sørensen, sig ved de tre vigtige point.

Dalsgaard: Vi skal levere mere af det her

– Vi stod godt i vores organisation, og det skabte kontramuligheder, hvor vi gennem mange sæsoner har været dygtige. Det er sådan nogle situationer, vi skal prøve at sætte os selv mere i.

– Samtidig var vi rolige på bolden i flere situationer, og så ser man, hvilke kvaliteter vi har. Vi skal levere mere af det her, hvor vi både skaber en masse offensivt og forsvarer feltet godt.

– Vi truede i dybden, og Cho var dygtig til at holde fast i bolden, så vi kunne komme op på deres banehalvdel. Vi havde snakket om, at der var en chance for, at deres midterforsvarer ville lave nogle fejl, og det synes jeg, vi fik udnyttet i dag.

– Det larmede meget derinde, men vi forsøgte hele tiden at snakke med hinanden og tage fat i bolden. Vi gjorde de simple ting og prøvede ikke at opfinde den dybe tallerken. Det fungerede i dag, lyder det fra Henrik Dalsgaard.

Sådan gik det til: 0-2-sejr i Parken

Sørensen: Fantastisk at fejre med fansene

– Det var en fed følelse at score. Det er stort, og jeg tror stadig lige, jeg skal sluge den.

– Aral tryllede med bolden, og så fandt han mig i en god position. Jeg ramte bolden godt, og det var fedt at se den gå ind og juble med fansene.

– Vi har et godt fundament, og de kommer ikke rigtig til noget. Jeg føler ikke på noget tidspunkt, at vi er presset i bund. Vi spiller en klog kamp og straffer dem på de rigtige tidspunkter.

– Det var fantastisk at fejre sejren med fansene efter kampen. Det betyder mindst lige så meget for dem, så det var sindssygt fedt at kunne nyde det med dem, siger målscorer Oliver Sørensen.