Akademiet

Nyt kamptidspunkt for onsdagens Youth League-opgør

Kampstart i returopgøret mod FC Famalicão i 1. runde af Youth League rykkes til kl. 15.00 grundet rejseproblemer hos de portugisiske mestre.

24/10/23
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

I morgen, onsdag den 25. oktober, spiller U19 returkamp i 1. runde af ungdommens Champions League mod de portugisiske mestre fra FC Famalicão.

Anfører Voldby og resten af holdet er klar

Opgøret skulle oprindeligt spilles kl. 14.00, men uvejr i Portugal har forhindret afrejse for vores portugisiske gæster, der dermed ankommer til Danmark senere end planlagt. I samråd med UEFA er kampstart derfor rykket en time, så opgøret spilles kl. 15.00 på MCH Arena.

Gratis adgang

Akademiets hovedsponsor, IT Relation, har sørget for gratis adgang for alle tilskuere. Man møder blot op til kampen, og det kræver altså ikke en billet.

Faxe Kondi-tribunen (Indgang 6) er åben til kampen fra kl. 14.00, og der er fri parkering på P1 foran MCH Arena. Der vil også være en bod åben på Faxe Kondi-tribunen, hvor der er mulighed for at købe mad og drikke.

Stream opgøret

Hvis du er forhindret i at møde op på stadion, så kan du se opgøret direkte via fcm.dk med kort optakt og kommentering af selve kampen.