Førsteholdet

– Ingen tvivl om at vi kan lægge et lag eller to på

"Vi vil gerne holde flere clean sheets og score flere mål, men lige nu gør vi nok til at få sejrene i hus," fortæller Mads Bech Sørensen oven på sejren over Lyngby.

28/10/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Mads Bech Sørensen spillede for anden gang i denne uge samtlige 90 minutter i midterforsvaret. Forleden i Odense blev det til en 2-1-sejr, og det var også tilfældet fredag aften på MCH Arena.

Nedenfor sætter den 24-årige stopper ord på sejren over Lyngby, der bringer FCM op på 24 point i 3F Superliga. To op til F.C. København helt i toppen inden deres opgør lørdag eftermiddag.

– Det er en sindssygt dejlig sejr, vi får i dag. Det har været to vigtige sejre den her uge, som gør, at vi er med i topstriden igen. Selvfølgelig skal vi kunne kontrollere kampen bedre, men de tre point er utroligt vigtige, siger Mads Bech og fortsætter:

– Vi har ikke styr på dem i alle 90 minutter. Men vi bevarer fokus, får puttet nogle af vores chancer ind og minimerer samtidig nogle af de muligheder, de kommer frem til. Det ændrer ikke på, at vi gerne vil holde flere clean sheets og score flere mål, men lige nu gør vi nok til at få sejrene i hus.

Matchvinder Gabriel: Målet var typisk mig

– Man kan altid udvikle sig, og der er ingen tvivl om, at vi kan lægge et lag eller to på.

Nu venter Parken

Der er ikke meget tid til at nyde sejren, for allerede på tirsdag venter F.C. København i nationalarenaen. Et indbyrdes opgør, som midtjyderne vandt med 2-0 for knap en måned siden.

Denne gang er der tale om en knald eller fald-kamp i 1/8-finalerne af Oddset Pokalen.

– Det er altid fedt at spille i Parken mod FCK, så det tror jeg alle i truppen ser frem til. Vi skal derover og levere den samme præstation som sidst, hvor vi spiller som et hold, står kompakt og slår til, når vi kommer til chancer, siger Mads Bech.