Førsteholdet

Paulinho og Franculino gør rent bord i novembers 3F Superliga-priser

FC Midtjylland gør rent bord i de individuelle 3F Superliga-priser for november måned. Paulinho er blevet kåret til den bedste spiller, mens Franculino snupper titlen som Månedens Unge Spiller.

04/12/23
Christian Rothausen
Foto: William Marinus Vingtoft

I oktober blev Oliver Sørensen hædret som Månedens Spiller i 3F Superliga efter en række flotte holdpræstationer krydret med individuel klasse fra den tidligere akademist.

Denne måned gør FCM’erne rent bord og tager båden prisen som Månedens Spiller og Månedens Unge Spiller i landets bedste fodboldrække.

Paulinho er blevet valgt til den bedste spiller efter en november med tre sejre af tre mulige, to assists og kun to mål indkasseret. Den 28-årige brasilianer har været et konstant aktivt islæt på den midtjyske venstreside, og nu modtager han altså en velfortjent personlig hæder.

Franculino modtager i samme ombæring prisen som den bedste unge spiller i 3F Superliga efter tre mål og to assist på blot 130 minutters fodbold. Det svarer til en målgivende aktion per 26. minut.

Den 19-årige angriber var også nomineret til prisen som Månedens Spiller sammen med holdkammerat Paulinho og Brøndby Nicolai Vallys.

Det er et udnævnt ekspertpanel, der står for 3F Superligas kåringer. Herfra skal der lyde et stort tillykke med priserne til Paulinho og Franculino, som sammen med resten af holdet mandag aften spiller årets sidste kamp hjemme mod Viborg.

Paulinhos stats i november

Spilleminutter: 234
Assists: 2
Mål indkasseret: 2
Indlæg: 15
Afslutninger: 5

Franculinos stats i november

Spilleminutter: 130
Mål: 3
Assists: 2
Afslutninger: 7
Expected Goals: 1,6