Førsteholdet

Olsson: Vi bliver stærkere som gruppe

En træningslejr handler ikke blot om den næste træning og testkamp, men om at komme tættere på hinanden som gruppe, fortæller Kristoffer Olsson.

05/02/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Kristoffer Olsson er sammen med holdkammeraterne i færd med at finpudse formen og de taktiske finesser forud for forårssæsonen i 3F Superliga, der skydes i gang om under to uger.

Indtil videre er der spillet fire testkampe i pre-season, og fredag venter den sidste. Hvor holdet for alvor står, finder vi dog først ud af på Brøndby Stadion d. 18 februar, fortæller Kristoffer Olsson:

– Det er altid svært at vide, hvor man præcist står, når man har haft en så lang pre-season. Jeg er overbevist om, at når vi står der i første kamp, er vi klar. Vi har haft lang tid til at få styr på fysikken og finpudse det taktiske.

Den igangværende træningslejr i Portugal byder på masser af taktisk nørderi og møder, men derudover også en anledning til at se endnu mere til hinanden som gruppe.

– Først og fremmest bliver vi stærkere som gruppe, lærer hinanden at kende endnu bedre og bruger en masse tid sammen. Det handler en træningslejr også om – og ikke bare om at have en god træning i dag eller en god kamp på fredag. Det er helheden i det, pointerer vores svenske landsholdsspiller.

– Men det har været fedt. Først og fremmest er det rart at træne på græs og kunne nyde solen, når man ved, hvordan vejret er i Danmark – og Sverige for den sags skyld. Man kan mærke, man har lidt mere energi.

Pre-season er efterhånden en måned undervejs, og for Kristoffer Olsson kribler det efter at spille om tre point.

–  Vi havde en god sidste kamp i efteråret, som gav en lyst til at spille med det samme igen. Det har føltes som lang tid at skulle gå og vente på den. Jeg tror energimæssigt, at alle kommer til at være klar til åbningskampen. Det er noget, vi ser meget frem imod, siger han.

Bagom de første dage på træningslejren