Førsteholdet

– Ikke dygtige nok til at udnytte betingelserne

Thomas Thomasberg kommenterer på aftenens 1-0-nederlag i forårspremieren, hvor cheftræneren står med en ærgerlig følelse oven på en kamp med potentiale til mere.

18/02/24
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Det var en ærgerlig Thomas Thomasberg, som satte ord på aftenens nederlag i Brøndby, hvor værterne trak sig sejrrigt ud af forårspremieren med 1-0.

Særligt den manglende evne til at udnytte et straffespark, flere store chancer og optræk til mere endnu samt et 70 minutters langt overtal nager FCM-chefen.

– Vi var ikke dygtige nok til at udnytte de betingelser, vi fik ved at være en mand i overtal i mere end en time. Vi skulle have vundet kampen, men ender med at tabe den, og det er en ærgerlig fornemmelse at stå med. Det er en stor skuffelse, at vi ikke var dygtige nok til at få en sejr med herfra i dag, siger Thomasberg og fortsætter:

– Når det ender, som det gør, står man med en ærgrelse over, at vi ikke leverede den kvalitet, det kræver at udnytte vores chancer. Samtidig kunne vi have skabt endnu mere, men var ikke gode nok i de afgørende situationer.

Manglende skarphed gjorde ondt i Brøndby

– Vi manglede evnen til at skabe de ekstra chancer, selvom vi også kom frem til fire-fem store muligheder, men det er et minimum af det, man kan forvente, når man spiller så lang tid i overtal.

Nu venter en hård uge på træningsbanen i jagten på at svare hurtigt tilbage, når AGF er modstanderen på Ceres Park i Aarhus om præcis en uge.