2:2
O. Sørensen (11")
O. Sørensen (45")

Underholdende pointdeler i Farum

Dagens kaptajn, Oliver Sørensen, scorede to gange i endnu en målrig affære på Right to Dream Park.

Med en sejr fra Champions League-kvalifikationen i baggagen tog FCM lørdag til Sjælland for at møde FC Nordsjælland.

Til kampen på kunstgræsset skiftede Thomas Thomasberg på en række pladser, og det var et tændt FCM-mandskab, som kom godt fra start.

Efter 11 minutters spil modtog Aral Simsir bolden på venstrekanten. Han slog et indlæg i boksen, hvor dagens anfører, Oliver Sørensen, kom stormende og kunne heade FCM foran. Med assisten fra Simsir kom den unge kantspiler op på tre kampe i streg med enten mål eller oplæg.

Midtjyderne pressede på efter scoringen, og kort efter var der igen optræk til chancer i FCN’s felt. Flot sammenspil mellem Franculino og Oliver Sørensen gav en afslutning til angriberen, der sparkede ved siden af målet.

Første gang, FCN afsluttede mod det midtjyske bur, var med høj effektivitet. Efter en halv times spil kunne Conrad Harder udligne til 1-1.

Samme Harder var på spil igen bare fire minutter efter, da han igen kunne passere Elias Olafsson og score til 2-1.

FCN kom efter de to scoringer bedre med i kampen, og FCM skulle arbejde sig tilbage. Det gjorde de hvidklædte midtjyder minut for minut, og lige inden pausen dukkede Oliver Sørensen igen op i modstandernes felt. Edward Chilufya udfordrede på venstrekanten og slog et fladt indlæg i boksen. Kuglen fandt kaptajnens venstrefod, der flot sparkede udligningen i kassen.

Dermed gik de to mandskaber ligeværdigt til pause efter en livlig 1. halvleg.

Turen i omklædningsrummet var god for FCM, der også i 2. halvleg startede godt.

Men FCN bed sig tilbage i kampen, og efter 60 minutter var træværket med Elias Olafsson, da Marcus Ingvartsen forsøgte sig.

En trippel-indskiftning gav ny energi til FCM-mandskabet. Med 74′ på stadionuret blev indskiftede André Rømer sendt i dybden, og han sendte kuglen videre til Aral Simsir, der dog sendte bolden over målet.

2. halvleg var en afdæmpet affære uden de helt åbne målchancer til begge mandskaber. Dermed kunne de forsvarende danske mestre tage fra Farum med et enkelt point.

Lige om hjørnet venter første hjemmekamp i den nye sæson, når Santa Coloma onsdag besøger MCH Arena til returopgøret i Champions League-kvalifikationen.

Start XI (4-4-2): Elias Olafsson, Joel Andersson, Ousmane Diao, Juninho, Victor Bak, Oliver Sørensen, Emiliano Martínez, Kristoffer Askildsen, Aral Simsir, Edward Chilufya, Franculino Djú.

Indskiftninger: André Rømer (66′), Ola Brynhildsen (66′), Darío Osorio (66′), Valdemar Byskov (75′), Denil Castillo (88′).

Juninho spillede sin kamp nr. 100 for FCM. Der skal lyde et stort tillykke med den flotte milepæl til den brasilianske forsvarsspiller.