Aral Simsir blev helten i tillægstiden

Aral Simsir trak dagens største overskrift, da han sikrede tre point i Lyngby på en flot scoring dybt inde i tillægstiden.

Tre dage efter Champions League-kvalifikationssejren i Ungarn skulle der igen leveres. Denne gang på Lyngby Stadion i 3F Superliga.

Kravet var en professionel indsats og tre point mod lyngbygenserne, der forinden aftenens kamp stod noteret for to point. Og midtjyderne var også tæt på en drømmestart. Først ved Aral Simsir, der satte Ola Brynhildsen flot op. Sidenhen Franculino, som var tæt på at udnytte en stor opspilsfejl i værternes defensiv.

Særligt Aral Simsir var i hopla, og ad flere omgange var den tidligere akademispiller tæt på at splitte Lyngby-forsvaret. Den sidste skarphed manglede dog, hvorfor det blev en hård og besværlig aften.

Efter 64 minutter lykkedes det langt om længe. Et hjørnespark fra Joel Andersson blev forlænget til bagstolpen, hvor Franculino lurede. Den 20-årige angriber kunne score et af karrierens nemmeste mål.

Føringen holdt dog ikke længe, da samme opskrift førte til jubelbrøl i den modsatte ende. Et hjørnespark dumpede ned for fødderne af Lauge Sandgrav, som udlignede.

Slutfasen blev hektisk, men ikke uden muligheder for en FCM-scoring, hvor særligt Franculino var tæt på, mens også indskiftede Mikel Gogorza var pågående. I sidste aktion, seks minutter inde i tillægstiden, blev det dog Aral Simsir, som påtog sig helterollen med kampens detalje.

Det formstærke offensiv-es drev bolden i en kontra og afsluttede tørt bag Jannich Storch i Lyngby-målet. 1-2 og et tre point-givende øjeblik.