Førsteholdet

Livestream: FC Midtjylland – AGF

Vi livestreamer sommerens anden træningskamp, når AGF gæster hybridbanen i Herning Fremad kl. 13.00.

04/07/24
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Torsdag kl. 13.00 møder vi AGF i sommerens anden testkamp i et opgør, der kommer til at vare 2 x 60 minutter. Kampen spilles på hybridbanen i Herning Fremad, hvor der ligeledes vil være gratis adgang for tilskuere.

Vi sender fra kl. 12.55, hvor du kan klikke ind og se med – kvit og frit – når Thomas Thomasbergs tropper skal tage endnu et skridt frem mod den nye sæson, hvor netop aarhusianerne venter i 3F Superliga-åbneren den 19. juli.

Dagens udsendelse sendes i et samarbejde med FC Midtjyllands hovedsponsor, Arbejdernes Landsbank, og Eleiko Group.

Nye spillere i aktion

Torsdag bliver også muligheden for at se nogle af de nye spillere i aktion for første gang.

Forud for dysten sætter Victor Bak ord på noget af det, hans to tidligere – og igen nuværende – holdkammerater, Ousmane Diao og Pedro Bravo, bringer til FC Midtjylland.

– De er begge to nogle topfyre. Nogle drenge, der er nede på jorden, går til den og giver alt til træning hver eneste dag for at blive bedre. De tog godt imod mig, da jeg kom til Portugal, og nu forsøger jeg at tage godt imod dem. Man har bare en connection, når man har været sammen dernede.

– Jeg tror hundrede procent på, at de her drenge kan få succes i Danmark, siger Victor Bak og hæfter sig særligt ved de to spilleres fysik, duelstyrke og forudseenhed i spillet.

Læs hele optakten her