Førsteholdet

Castillo efter tomålssejr over Schalke 04

FC Midtjylland sejrede onsdag aften med 4-2 over Schalke 04 i en kamp, der blev afbrudt ti minutter før tid grundet tordenvejr. Få en dugfrisk reaktion fra Denil Castillo her.

10/07/24
Christian Rothausen
Foto: Sebastian Uth

Denil Castillo spillede de første 45 minutter af dagens testsejr over Schalke 04, der sluttede ti minutter før tid på grund af tordenvejs.

Ikke desto mindre endte det hele 4-2 i midtjysk favør, og efter opgøret satte den nytilkomne ecuadorianer ord på endnu en optræden i Midtjylland-trøjen.

– Der var en god atmosfære på stadionet, og det var fedt at spille mod en klub som Schalke foran en masse fans. Jeg er glad, og nu fortsætter det hårde arbejde, siger den 20-årige midtbanespiller og fortsætter:

– Det var en god følelse at ligge inde på midten sammen med Oliver (Sørensen, red.). Jeg synes, vi har en indbyrdes spilforståelse, og nu skal jeg bruge resten af tiden her i Østrig på at lære mine holdkammerater endnu bedre at kende – ikke kun ham, men alle sammen.

– Jeg har følt mig velkommen fra dag ét. Alle vil mig det bedste, og det fortæller meget om den her klub og det her hold.

– Generelt er der høj kvalitet på holdet. Jeg ved, vi kan gøre det endnu bedre, og vi skal naturligvis bygge på, men der er så mange gode spillere her, siger Castillo til slut.

Schalke 04 – FC Midtjylland 2-4 (2-1)

16′ 1-0 Moussa Sylla
21′ 1-1 Ola Brynhildsen
37′ 2-1 Paul Seguin
54′ 2-2 August Priske
62′ 2-3 Alhaji Kamara (str.)
67′ 2-4 Mikel Gogorza

Gense kampen her