Førsteholdet

Andersson: Altid skuffet over ikke at vinde

Joel Andersson glæder sig over de 90 minutters spilletid, men den manglende sejr er alligevel altoverskyggende trods en godkendt 2. halvleg.

19/07/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Joel Andersson var tilbage i den midtjyske start 11’er med 90 minutter og en solid præstation på højre back.

Nedenfor sætter den svenske landsholdsspiller ord på sæsonpremieren i Aarhus, hvor han efter slutfløjt mærkede en manglende sejrsfølelse.

– Det var ikke en god 1. halvleg. Vi manglede momentum næsten samtlige 45 minutter. Vi kom aldrig videre efter deres scoring.

– I 2. halvleg kom vi ud, som vi skulle. Vi formåede at holde mere i bolden, vandt vores dueller, tvang dem til at forsvare i længere perioder, så de blev mere trætte, og vi kunne bevare momentum. Det er det udtryk, vi skal have, siger Joel Andersson og uddyber:

– Der er mange ting, vi kan arbejde videre på. Men vi vil altid vinde i Midtjylland, og derfor er vi selvfølgelig ikke glade for at spille uafgjort. På den anden side skal vi være glade for, at vi ikke var bagud 2-0 efter 1. halvleg. Jeg er ikke tilfreds med et point, men det var, hvad det kunne blive til i dag.

– Jeg elsker at spille

Efter en god pre-season med lutter startpladser i testkampene fulgte den 27-årige svensker fredag aften trop med endnu en solid præstation, og det vækker – trods resultatet – en smule glæde.

– Det var dejligt. Jeg elsker at spille, og jeg elsker at spille for Midtjylland. Men jeg vil bare vinde, og derfor står jeg alligevel her og er skuffet efter kampen. Det gør det hele lidt ligemeget, selvom det selvfølgelig var dejligt at starte inde og spille en fuld kamp.

Giver det ekstra blod på tanden forud for det opgør, der venter i Andorra allerede på tirsdag?

– Ja, præcis. Det er dejligt, vi skal spille kamp snart igen. Kampene kommer så hurtigt, og nu skal vi levere en god præstation nede i Andorra. Vi manglede kynisme i dag, og det er vi nødt til at have i Europa-kampene, afslutter Joel Andersson.

Olafsson: Min opgave at spille sådan her