Kampprogram

Kampprogrammet relanceres med nyt originalt indhold

Til den nye sæson relanceres kampprogrammet på MCH Arena. Til hver hjemmekamp i 3F Superliga vil der blive produceret et nyt tema-magasin med FC Midtjylland i centrum.

02/08/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

I de seneste sæsoner har du til alle FC Midtjyllands hjemmekampe i 3F Superliga kunnet læse et kampprogram-magasin med fokus på den givne modstander og aktuelle historier i ugens løb.

Til den nye sæson, startende fra lørdagens opgør mod AaB, bliver kampprogrammet relanceret med nyt originalt indhold, tilgængeligt på stadion for personer med Sæsonkort Premium.

Formålet er at skabe aktuelt indhold, der samtidig kan bevare sin aktualitet i længere tid. Samtidig tror vi på, at relanceringen kan medvirke til en fornyet interesse for kampprogrammet, hvis artikler du også løbende vil kunne se udgivet på fcm.dk.

Til årets første hjemmekamp fejrer vi FC Midtjyllands 25-års jubilæum. Her fortæller to af de tidligere forsvarskrumtapper, Kenneth From og Søren Skriver, om de virkeligheds-omvæltende dage, da fusionen mellem Ikast FS og Herning Fremad blev en realitet, administrerende direktør Claus Steinlein giver sit syn på fortiden, nutiden og fremtiden, mens vi også går helt tæt på MCH Arenas etablering samt FC Midtjyllands betydning i fankredse.

I magasinet vil du stadig kunne få et lod i MCH Arenas pausekonkurrence, Halftime Hero, ligesom trupoversigter, ligastillinger mv. bevares.