Klubben

Billetsalget til Ferencvaros- og Vejle-kampen er åbnet

Der er masser af fodbold på MCH Arena i øjeblikket, og i næste uge venter både Champions League-kvalifikation mod Ferencvarosi TC og 3F Superliga mod Vejle Boldklub. Billetsalget til begge kampe er i gang.

03/08/24
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Kampene kommer som perler på en snor for tiden, og der er ikke meget tid til at nyde dagens 2-0-sejr over AaB i 3F Superliga. Allerede i næste uge venter igen to kampe på MCH Arena.

Tirsdag den 6. august kl. 19.15 spiller vi første opgør i 3. runde af Champions League-kvalifikationen mod de ungarske mestre fra Ferencvarosi TC. Her jagter vi et godt udgangspunkt inden returkampen ugen efter i Ungarn. Herefter står den på fredagsbold, når vi den 9. august kl. 19.00 tager imod Vejle Boldklub i 3F Superliga.

Billetsalget til begge kampe åbnede tidligere i dag.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen i Champions League, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte.

Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

OBS. Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod Ferencvarosi TC. Pladserne er unummerede, og man finder derfor blot en ledig plads, som man plejer.

Åbent i 3F Fanzonen

Som altid er 3F Fanzonen bag Faxe Kondi-tribunen åben til kampene. Vi åbner tre timer før kampstart til begge kampe, og alle med billet eller sæsonkort er velkommen til at kigge forbi fanzonen, hvor der vil være musik og underholdning frem mod kampstart.

Se program for 3F Fanzonen til begge kampe via knapperne nedenfor.

Ferencvaros-kampenVejle-kampen