Førsteholdet

Christian Sørensen skifter til FC Midtjylland

Den 32-årige venstre back kommer til klubben fra F.C. København. Han har skrevet under på en treårig aftale og træner med holdet allerede i dag.

08/08/24
Christian Rothausen
Foto: Augustine Akena

Som følge af skader på venstre back-positionen har FC Midtjylland afsøgt mulighederne for at supplere truppen. Det er lykkes nu med Christian Sørensen, som kommer til klubben fra F.C. København.

– Skaderne til Bak og Paulinho har gjort, at vi har afsøgt markedet for en spiller, der kan gå ind og bidrage fra dag ét. Christian er ‘plug and play’, han kender ligaen og kan gå direkte ind på holdet, siger fodbolddirektør Peter Sand og fortsætter:

– Han er en dygtig, erfaren spiller, som har vist sig flot frem gennem mange år i Superligaen og europæisk fodbold. Christian er en offensiv back med en stærk indlægsfod, og så bringer han en stor kvalitet på dødbolde. Mange af de ting, vi vil med vores spillestil, står han for.

Christian Sørensen står noteret for 73 kampe i 3F Superliga med seks mål og 18 assists til følge. Derudover har han otte Champions League-kampe på CV’et.

Vil lade fødderne tale

Hovedpersonen, som har skrevet under på en treårig aftale, siger følgende om skiftet til de danske mestre:

– Jeg synes, min profil passer til de sportslige ambitioner og måden at spille fodbold på i FC Midtjylland. Jeg kommer ind på et ungt hold med masser af kvalitet, hvor jeg har prøvet nogle af de ting, vi har ambitioner om at opnå igen. Det glæder jeg mig til at kunne bidrage til og tage del i, siger Christian Sørensen og fortsætter:

– Jeg har skullet arbejde hårdt for at komme dertil, hvor jeg er i dag. Det har bragt mig hertil nu, og jeg vil gøre alt for, at min dedikation og mit hårde arbejde kommer til at skinne igennem.

– Som person dedikerer jeg mig hundrede procent til der, hvor jeg er. Jeg giver al min personlighed til det projekt, jeg er i, og jeg kommer til at gøre alt, hvad jeg kan, for at vi sammen kan nå vores mål. Nu vil jeg lade fødderne tale og bevise, at der er tale om et godt match.

Der skal lyde et velkommen til den nye venstre back, som har første træning med holdet allerede i dag. Han kommer til at bære trøjenummer 15.