Førsteholdet

Diao i en hovedrolle: Rart at kunne svare tilbage

Ousmane Diao var impliceret i Silkeborgs udligning, men svarede tilbage på flotteste manér med en scoring undervejs i 2. halvleg.

01/09/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Han trak en negativ overskrift med indkasseringen til 1-1 i midten af 1. halvleg, men Ousmane Diao spillede sig op med en efterfølgende forudseende defensiv indsats kronet med en flot scoring til 1-3 i opgørets slutfase.

Ousmane, hvad er dit overordnede indtryk af dagens kamp?

– Vi spillede en god kamp, og selvom vi skulle kæmpe hårdt, vil det vigtigste for os altid være sejren. Det var fedt at kunne kombinere det med mit første mål i Superligaen, fortæller Ousmane Diao, som erkender, at han havde stor andel i Silkeborgs udligning:

– Deres mål var min fejl. Jeg forsøgte at glemme det, fokuserede på mit spil, og så var det rart at kunne svare tilbage med et mål i den modsatte ende. Det er den mentalitet, jeg hele tiden forsøger at stå for, og det var rart at vise, hvad jeg er lavet af.

De tre point bringer os øverst i Superligaen forud for landsholdspausen. Hvad betyder det?

– Det er vigtigt, men vi skal blive ved med at vinde en masse kampe. Vi kommer til at spille mange kampe i Europa, men det er vigtigt hele tiden at hive point i Superligaen også.

Og så fik I svaret tilbage oven på onsdagens Champions League-exit?

– Det var enormt hårdt at tabe i Bratislava, det indrømmer jeg. Nu skal vi fokusere på Superligaen og samtidig skabe store ting i Europa League, siger Ousmane Diao, der ikke har landsholdspligter i den kommende termin:

– Nu skal jeg bruge pausen på at fortsætte det hårde arbejde og fokusere på kampene, der venter.

Alt om dagens sejr på JYSK Park