Målrigt opgør endte i smalt U17-nederlag

De næstældste akademister skulle i Nordjylland forsøge at bygge videre på deres perfekte start i U17 Ligaen.

16/09/24
Jesper Hvid

FC Midtjyllands U17-mandskab var i weekenden taget en tur til Aalborg, hvor de skulle bevare sin status som ubesejrede.

Gæsterne begyndte opgøret godt, og Benjamin Mujkanovic kunne tidligt gøre det til 1-0. Dog svarede hjemmeholdet tilbage, og dermed stod det uafgjort ved pausen.

AaB scorede i 2. halvlegs indledning, men to midtjyske mål fra Malik Pimpong og Viktor Bastrup sendte FCM på sejrskurs.

Dog formåede nordjyderne at få bolden i nettet to gange til slut, og dermed endte de tre point hos hjemmeholdet.

Det næstældste akademihold spiller, ligesom U19-drengene, på lørdag, hvor Randers FC gæster EDC Arena i Ikast. De ældste akademister starter ud med kampstart kl. 13.00, og efterfølgende er U17-mandskabet i ilden kl. 15.15.

Du kan følge samtlige U17- og U19-hjemmekampe direkte på akademiets YouTube-kanal, hvor opgørene vil figurere kort før kickoff.

AaB U17 4-3 FC Midtjylland U17 (1-1)

12’ 0-1 Benjamin Mujkanovic
29’ 1-1 Christian Eriksen
47’ 2-1 Gustav Rubæk Tilsted
52’ 2-2 Malik Pimpong
58’ 2-3 Viktor Elias Frisch Bastrup
59’ 3-3 Valdemar Rubæk Vestergaard
67’ 4-3 William Thomsen

FCM XI: Jonas Holmgaard, Lukas Nielsen, Lau Overgaard, Elias Bilali, Egill Orri Arnarsson, Emil Linde (82’ Noah Kjer), Benjamin Mujkanovic (82’ Tobias Agger), Frederik Bunten, James Alphinas, Viktor Bastrup (64’ Alberto Velásquez), Malik Pimpong.