Akademiet

Ungt Ebedei-stoppertalent skifter til FC Midtjylland

18-årige Anthony Lotachukwu Nnorom er ny mand på akademiet. Han kommer til fra FC Ebedei i Nigeria.

20/09/24
Jesper Hvid
Foto: Augustine Akena

– Det er en drøm for mig at være i Midtjylland. Jeg er virkelig glad for at blive en del af klubben og gælder mig til at kunne gøre en forskel på banen.

Sådan fortæller den nye forsvarsspiller på det midtjyske akademi, Anthony Lotachukwu Nnorom, efter at have underskrevet sin første professionelle aftale.

Anthony Lotachukwu Nnorom kommer fra FC Midtjyllands strategiske samarbejdspartner i Nigeria, FC Ebedei.

Jonas Dal om den øgede satsning i Nigeria

– Jeg kender flere spillere på akademiet fra min tid i Nigeria, og det er helt sikkert med til at give mig en tryghed. Det er rart at have nogle, man kan gå til med det samme, og de har hjulpet mig meget til at starte med, siger den 18-årige nigerianer.

Forsvarsspiller med stort F

Jonas Dal, som er ansvarlig for samarbejdet med FC Ebedei, fortæller mere om akademiets nye tilføjelse.

– Anthony har en fantastisk attitude og arbejder altid stenhårdt. Han er en dygtig forsvarsspiller, som er aggressiv i duellerne. Det passer godt til Anthonys fysiske pakke, som virkelig er noget særligt.

Derudover fremhæver Jonas Dal også lederskabsevnerne hos den højrebenede midterforsvarer.

– Rent personlighedsmæssigt kan man karakterisere Anthony som en form for stille leder på banen. Han går forrest med sin spillestil, og det ligger naturligt for ham at træde i karakter på banen. Og udenfor banen er han er fantastisk fyr, der hurtigt er faldet til.

Første mulighed for at komme på banen for den nye forsvarsspiller er i morgen, lørdag den 21. september, når U19-mandskabet tager imod Randers FC på EDC Arena.

Stream akademiets hjemmekampe

Der skal lyde et stort velkommen til FC Midtjylland, Anthony.