3:2
J. Kuchta (63")
M. Bech (85")

Skuffende aften i Haderslev

Det blev aldrig FC Midtjyllands aften, da man søndag aften tabte med 3-2 i Haderslev.

Det første á syv opgør de næste 22 dage stod for døren søndag aften på Sydbank Park i Haderslev. En kamp mellem top og bund, men det var ikke til at se fra første minut.

Sønderjyskes Lirim Qamili stod for det bedste bud i opgørets startfase, som opstod kort tid efter en sekvens i modsatte ende, hvor Joel Andersson var centimeter fra at finde en fri Jan Kuchta i feltet.

En dårlig 1. halvleg i FCM øjemed var tæt på at udmønte sig i en lyseblå scoring lidt over en halv time inde, da Maxime Soulas headede et indlæg fra frispark på overliggeren.

Sønderjyske bragte sig foran kort før pause, efter Lirim Qamili udnyttede en tilfældig tværbold i det lille felt. 0-1 – og et tegn på, at der måtte og skulle ske spillemæssige ændringer hos Thomas Thomasbergs mandskab forud for de sidste 45 minutter.

Gæsterne foretog to ændringer i pausen, og allerede fire minutter inde i 2. halvleg var man tæt på at udligne, men Franculino sparkede en god mulighed få centimeter forbi højre målstolpe. Forinden da havde også Darío Osorio været pågående.

I stedet straffede Sønderjyske på ny, da Lirim Qamili sparkede et fladt indlæg i mål.

FCM reducerede i 63. minut. Indskiftede Christian Sørensen sendte kuglen ind i pandebrasken på Jan Kuchta, der kunne nette for første gang i 3F Superliga.

Jagten blev sat ind på udligningen i en hektisk slutfase, men i stedet bragte Sønderjyske sig yderligere foran på en omstilling, hvor Alexander Lyng fik sidste fod på. Mads Bech fik dog reduceret på ny med en flugter efter hovedstøds-oplæg fra Mikel Gogorza. Dermed 3-2.

Trods et tungt pres til slut skete der ikke mere. Et tungt nederlag på en hård aften i Haderslev. Allerede torsdag ruller bolden dog igen, når Union Saint-Gilloise gæster MCH Arena.