Klubben

13-årig scorede og vandt 30.000 i Halftime Hero-konkurrencen

13-årige Villads Martinus Bank Hansen fra Nørre Snede sparkede i går bolden en halv banelængde ind i et miniaturemål. Dermed vandt han FCM's Halftime Hero-pauseunderholdning og et gavekort på 30.000 kroner til Bravo Tours og Jack & Jones.

13/11/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

I de 90 minutter leverede FC Midtjylland en koncentreret indsats med en 2-0-sejr over FC Nordsjælland til følge. Men 13-årige Villads Martinus Bank Hansen kommer nok først og fremmest til at huske de 15 minutters pauseunderholdning, hvor han deltog i Halftime Hero-konkurrencen.

En konkurrence man sikrer sig adgang til gennem lodder i FCM-kampprogrammet, der kan erhverves gratis på stadion til alle hjemmekampe i 3F Superliga. Der udtrækkes tre deltagere til hver eneste hjemmekamp.

Præmiepuljen stiger med 5.000 kroner for hver gang, der ikke bliver fundet en vinder. Det er ikke sket i en rum tid, hvorfor der søndag var hele 30.000 at spille om – 15.000 kroner til Bravo Tours og 15.000 kroner til Jack & Jones.

Og her stod Villads så som en af de heldige deltagere, hvor den unge knægt fra Nørre Snede skulle dyste mod to andre medfans om at ramme et miniaturemål fra en halv banelængde.

Det gjorde han på fantastisk vis og kunne fortjent lade sig hylde som Halftime Hero-vinder. Herfra skal der lyde et stort tillykke med den flotte bedrift til Villads, som er stor FCM-fan.

Husk at holde øje med kampprogrammet på MCH Arena, hvis du også ønsker mulighed for at deltage i Halfime Hero-konkurrencen.