Førsteholdet

André Rømer solgt til Randers

Den tidligere akademispiller med 187 førsteholdskampe og tre danske mesterskaber på CV'et skifter til Randers FC.

22/08/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

André Rømer vendte retur til FC Midtjylland sidste sommer med ambitionen om igen at vinde titler for den klub hos hvem, han fik sit professionelle gennembrud som fodboldspiller.

Den mission lykkedes i sommer med det danske mesterskab. Nu rykker André Rømer, som står noteret for 187 førsteholdskampe i FCM, videre i karrieren, idet et andet 3F Superliga-hold, Randers FC, har købt ham fri af kontrakten.

– Der er ikke en finger at sætte på Rømers indsats og professionalisme gennem det seneste år. Han har i den grad spillet en rolle i det danske mesterskab, og at vi i dag står på tærsklen til Champions League. Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, siger fodbolddirektør Peter Sand.

Det er ikke første gang, at André Rømer skal tørne ud for randrusianerne, som han tidligere har spillet for i to et halvt år mellem juli 2018 og februar 2021.

Den nu forhenværende FCM’er fik sin førsteholdsdebut i det midtjyske tilbage i efteråret 2012 efter en række år forinden da på akademiet. Gennem tiden er det blevet til tre danske mesterskaber for midtbanespilleren.