Klubben

Arbejdernes Landsbank bliver tribunepartner og uddeler is til FCM-fans på tribunen

FC Midtjylland og Arbejdernes Landsbank har et tæt og godt samarbejde, og løbende tages nye initiativer. Seneste initiativ gør Arbejdernes Landsbank til tribunepartner, hvorfor eToro-tribunen nu skifter navn til AL-Bank-tribunen.

18/08/22
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Til kampen mod AGF den 20. august er FC Midtjylland tilbage på MCH Arena efter en afstikker til Randers – klubben, spillere, fans og sponsorer glæder sig, og alle håber på tre point til FCM og masser af mål og intensitet. Uden for banen markerer kampen et skifte, for det bliver nemlig Arbejdernes Landsbank, der fremadrettet er tribunepartner på den nordligste endetribune, som derfor ikke længere omtales som eToro-tribunen.

– Vi glæder os altid over at udvide samarbejdet med en god, eksisterende partner. Og i dette tilfælde glæder vi os ekstra meget, for det understreger igen den stærke relation, vi har til vores hovedsponsor, og attraktiviteten i vores eksponeringsydelser. Den praktiske handling er i fuld gang. Der er mange skilte, der skal monteres, men vi bliver klar, og vi glæder os til kampen og til at invitere vores fans inden for på AL-Bank-tribunen, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Is til alle FCM-fans på AL-Bank-tribunen

Det nye tribunenavn markeres med is til alle FCM-fans på den nye AL-Bank-tribune. Arbejdernes Landsbank har nemlig købt 800 is, som deles ud til alle FCM-fans på tribunen. Der bliver udlevering under tribunen, og såfremt der er is i overskud, kommer ansatte fra Arbejdernes Landsbank i Herning rundt på tribunen med de sidste is.

– Det er sommer, og FCM er tilbage på hjemmebane. Samtidig er vi ny tribunepartner, og det vil vi gerne markere ved at gøre lidt ekstra for de FCM-fans, der støtter holdet fra den nye AL-Bank-tribune, og derfor deler vi is ud. Vi håber bare, at alle får en god oplevelse, siger Peter Froulund, branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank.

Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, kan du på linket nedenfor se programmet for kampdagen og købe billet.

Se program og køb billet